Meubelmakerij De Stoof

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 90 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,67%
Tevreden
1,11%
Ontevreden
2,22%

Meubelmakerij De Stoof
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Meubelmakerij De Stoof is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meubelmakerij De Stoof te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Meubelmakerij De Stoof heeft 90 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 1% is tevreden en 2% is ontevreden.
97% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meubelmakerij De Stoof.
Gemiddeld wordt Meubelmakerij De Stoof met een 9.24 beoordeeld.
Meubelmakerij De Stoof heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Meubelmakerij De Stoof

"Met liefde gemaakt".

Voor mensen die oog hebben voor een goed meubelstuk, is Meubelmakerij De Stoof hét adres. En net als 37 jaar geleden geldt nog steeds, wat wij vandaag maken gaat morgen rechtstreeks naar de klant. Wij werken met moderne houtbewerking machines die andere meubelmakers in de regio niet hebben en waardoor zij met nog meer precisie kunnen werken. Voor kantoren maken wij met hout en mdf mooie werkplekken. Hout geeft een behaaglijk gevoel thuis, in de keuken, in de badkamer en ga zo maar door.

Meubelmakerij De Stoof heeft een grote showroom van 500 vierkante meter. In de showroom laten wij zien wat er allemaal mogelijk is om van je huis een thuis te maken. Ook op het gebied van stoelen en bankstellen, al maken wij die niet zelf. De zitmeubels van Meubelmakerij De Stoof zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen, van fabrikanten zoals Hofstede Raanhuis, Harvink, Passe Partout of Mobitec en Vincent Sheppard. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk.

Klanten komen bij ons met hun eigen ideeën. Maken wat onze klanten mooi vinden; dat is onze kracht. Meubelmakerij De Stoof denkt mee, tekent en ontwerpt samen met de klant en biedt unieke oplossingen waardoor een idee wordt getransformeerd naar mooie unieke meubels. Met een meubel van De Stoof heb je veel meer keuzemogelijkheid dan anders, het is echt vakwerk. Dus van ontwerp, productie en afwerken in de spuiterij, tot levering en plaatsing verzorgt Meubelmakerij De Stoof alles in eigen beheer.

Iedereen is welkom, ook om een kijkje te nemen in de meubelmakerij, want daar gebeurt het allemaal. Kunt u gelijk zien wat een stoof is.

Bedrijfsvideo

Aanbiedingen

Portfolio

 • Kamer en suite laten maken?

  Op maat gemaakt
  Bij op maat gemaakte ensuite-deuren (met of zonder wandkasten) komt maatwerk echt van pas en daarom is het belangrijk om ze door een ervaren en vakkundige meubelmaker/interieurbouwer als Meubelmakerij De Stoof te laten maken.
 • Tafel of salontafel laten maken?

  Op maat gemaakt
  Combineer een unieke, naar eigen wens gemaakte eettafel en eetbank met een stoel van een topmerk, zoals Harvink of Mobitec.
 • Buffetkast of vitrinekast laten maken?

  Op maat gemaakt
  Een vitrinekast kan in alle maten gemaakt worden, bijvoorbeeld om uw unieke verzameling te laten zien.
 • Wandkasten

  Op maat gemaakt
  Met een wandkast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw huis. Een wandkast kan immers een volledige muur beslaan, als losse kast of als inbouwmeubel.
Meer portfolio items

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Meubelmakerij De Stoof
Stompwijkseweg 18 c
2266 GE, LEIDSCHENDAM

Vragen aan Meubelmakerij De Stoof