5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Meubelmakerij De Stoof
Stompwijkseweg 18 c
2266 GE, LEIDSCHENDAM
070-3201885

Reviews van Meubelmakerij De Stoof


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.

Meubelmakerij De Stoof

100%
0%
0%

Meubelmakerij De Stoof beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meubelmakerij De Stoof op basis van 6 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Meubelmakerij De Stoof wel of niet aan:

  Keurig bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel.

  Verbeterpunten:
  Gewoon zo doorgaan.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Meubelmakerij De Stoof wel of niet aan:

  Super gave meubels! Niet dat spul uit een doos die je zelf in elkaar moet zetten! Goede service en perfecte communicatie met Mieke. Bedankt voor alles ..

  Verbeterpunten:
  Kan niet beter! Alles was zeer prettig.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Meubelmakerij De Stoof wel of niet aan:

  Ik heb bij Meubelmakerij De Stoof een perfecte eikenhouten buffetkast uit de showroom gekocht. Elke keer als ik bezoek krijg komen de complimentjes vanzelf. Ik gebruik die kast als medicijnen en handdoeken kast en dus meerdere keren per dag heb ik uit die kast iets nodig. Dit is voor mijn gevoel echt mijn kast geworden en ik heb er dagelijks leefplezier van want die is zo goed gemaakt. Meubelmakerij de Stoof is zeer klant vriendelijk. Die kast is geleverd door een van de meubelmakers zelf die dit netjes geplaatst heeft volgens afspraak en advies gaf over onderhoud (zeer gewaardeerd).

  Verbeterpunten:
  Ik ben zo blij met die prachtige kast dat ik er hebberig van ben geworden! Ik kom daarom nog zeker weer shoppen bij Meubelmakerij De Stoof. Niet goed voor mijn spaarpot natuurlijk...

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Meubelmakerij De Stoof wel of niet aan:

  Goed advies bij aankopen. Geduldig en meedenkend. Goede kwaliteit.

  Verbeterpunten:
  Doorgaan op de ingeslagen weg.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Meubelmakerij De Stoof wel of niet aan:

  Meubelmakerij De Stoof heeft een persoonlijke benadering. Door deze benadering wordt de wens van de klant in kaart gebracht en kan de juiste keuze worden gemaakt voor de aankoop naar wensen van de klant.

  Verbeterpunten:
  Blijf de persoonlijke behoefte van de klant centraal stellen om zo mooi mogelijk resultaat af te leveren.

Schrijf een beoordeling

Over Meubelmakerij De Stoof

"Met liefde gemaakt".

Voor mensen die oog hebben voor een goed meubelstuk, is Meubelmakerij De Stoof hét adres. En net als 35 jaar geleden geldt nog steeds, wat wij vandaag maken gaat morgen rechtstreeks naar de klant. Wij werken met moderne houtbewerking machines die andere meubelmakers in de regio niet hebben en waardoor zij met nog meer precisie kunnen werken. Voor kantoren maken wij met hout en mdf mooie werkplekken. Hout geeft een behaaglijk gevoel thuis, in de keuken, in de badkamer en ga zo maar door.

Meubelmakerij De Stoof heeft een grote showroom van 500 vierkante meter. In de showroom laten wij zien wat er allemaal mogelijk is om van je huis een thuis te maken. Ook op het gebied van stoelen en bankstellen, al maken wij die niet zelf. De zitmeubels van Meubelmakerij De Stoof zijn geselecteerd om jarenlang een plezierig gebruik te kunnen garanderen, van fabrikanten zoals Hofstede Raanhuis, Harvink, Passe Partout of Mobitec en Vincent Sheppard. Net als de keuze van materialen voor de romp, de kussens en de stoffering, is zitcomfort heel belangrijk.

Klanten komen bij ons met hun eigen ideeën. Maken wat onze klanten mooi vinden; dat is onze kracht. Meubelmakerij De Stoof denkt mee, tekent en ontwerpt samen met de klant en biedt unieke oplossingen waardoor een idee wordt getransformeerd naar mooie unieke meubels. Met een meubel van De Stoof heb je veel meer keuzemogelijkheid dan anders, het is echt vakwerk. Dus van ontwerp, productie en afwerken in de spuiterij, tot levering en plaatsing verzorgt Meubelmakerij De Stoof alles in eigen beheer.

Iedereen is welkom, ook om een kijkje te nemen in de meubelmakerij, want daar gebeurt het allemaal. Kunt u gelijk zien wat een stoof is.

Erkend 5-sterrenspecialist

Meubelmakerij De Stoof is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meubelmakerij De Stoof te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Meubelmakerij De Stoof?

Vraag het de specialist