Mijn Veranda Cruquius

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 76 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,4%
Tevreden
4%
Ontevreden
2,6%

Mijn Veranda Cruquius
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Mijn Veranda Cruquius is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Mijn Veranda Cruquius te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Mijn Veranda Cruquius heeft 76 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 4% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.37% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Mijn Veranda Cruquius.
Gemiddeld wordt Mijn Veranda Cruquius met een 9,1 beoordeeld.
Mijn Veranda Cruquius heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Mijn Veranda Cruquius

Verbreed uw woongenot door een aluminium veranda, terrasoverkapping of tuinkamer op maat!
Creëer uw ideale veranda, terrasoverkapping of tuinkamer bij mijnveranda.nu!
Wij kunnen snel leveren, uw veranda, terrasoverkapping, tuinkamer, carport of schutting kan binnen 2 weken bij u in de tuin staan. Voor alle seizoenen extra woonplezier. Ook in de koudere maanden heerlijk genieten met b.v terrasverwarming.

We kunnen een aluminium veranda, terrasoverkapping of tuinkamer plaatsen aan uw huis, schuur of vrijstaand in de tuin en zelfs op uw balkon of dakterras. Denkt u ook eens aan een afdak voor uw voordeur, een carport voor uw auto of een mooie aluminium schutting voor uw tuin. De vormgeving en stijl van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer is een zeer belangrijk punt. We gaan er bij mijnveranda dan ook vanuit om in de eerste plaats samen met u te zoeken naar het ideale ontwerp. Wilt u liever zelf uw veranda of terrasoverkapping bouwen dan kunnen wij hem ook bij u afleveren als compleet bouwpakket.

Op maat gemaakt

Alles is mogelijk. Wij maken de veranda, terrasoverkapping, tuinkamer, carport of schutting precies zoals u hem hebben wilt. Bij het ontwerpen zijn de bouwvoorschriften niet geheel onbelangrijk. Samen met u zoeken wij naar de ideale vorm en stijl van uw veranda, terrasoverkapping, tuinkamer, carport of schutting. Over de afwatering is goed nagedacht. Deze is geïntegreerd in een staander. U kunt ook kiezen voor een complete tuinkamer door het plaatsen van glazen schuifwanden of schuifpui dit is ook mogelijk bij een al bestaande veranda of terrasoverkapping.

​Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Mijn Veranda Cruquius
Bennebroekerdijk 205B
2142 LD, Cruquius

Vragen aan Mijn Veranda Cruquius