Mince.nl

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Mince.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Mince.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Mince.nl heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Mince.nl.
Gemiddeld wordt Mince.nl met een 0 beoordeeld.
Mince.nl heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Mince.nl

De grootste Fetisj Winkel van de BeNeLux is ook de goedkoopste. Nergens treft u zo'n grote BDSM FETISH collectie. 100% prijsgarantie!

Enorme collectie zwepen, bull whips, paddles van NL Leather, Saxos, MAE-toys,
HG Leather Creations en de beroemde Russische zwepen van Fetish company (Moscow) op voorraad. Tientallen ball gags, blinddoeken, enkelboeien, polsboeien, halsbanden van de beste kwaliteit. Maar ook BDSM accessoires zoals pinwheels, tepelklemmen, dilatoren, penispluggen, kaarsen,kettingen, catnails, vacuĆ¼m pompen en volop keuze voor liefhebbers van electro sex.

Kuisheidskooien zoals de BON4, CB2000, CB3000, CB6000 en The Curve zijn verkrijgbaar. Maar ook volop keuze in metalen, kunststof en silicone kuisheidskooien. Speciaal voor u op maat gemaakte kuisheidsgordels van My-steel.

Geweldig mooie Fetish kleding van o.a. Latexa, Late-X, PVC-U-LIKE, Ledapol, Insistline,
Black Level en MAE wear. Betaalbare stevige victoriaanse korsetten van Erotex en Carmen Corsets. Met professioneel advies voor het kiezen van het juiste model en voor het inrijgen van het korset.

Betaalbare Fetish Toys voor ieders portemonnee zoals wand vibrators, cockringen, anaal pluggen dildo's, dildoslips, vibrators, geisha ballen, double dongs, prostaat stimulators, masturbators en C&B toys.

Bezoek onze winkel en kom winkelen in onze snoepwinkel voor volwassenen. Een kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar.
Om teleurstelling te voorkomen kunt u uw bestelling via de webshop plaatsen en aangeven
dat u deze wenst op te halen in de winkel. U kunt uw bestelde artikelen dan bekijken,
vergelijken en/of passen alvorens u besluit af te rekenen. Daarbij de mogelijkheid om advies te vragen aan vakkundig en betrokken personeel, die nergens meer van opkijken en u graag verder helpen.

Fetish DVD's en SM Meubelen op de 1e etage vele kooien, Andreas-kruizen, schandblokken, fuck-machine's, rekbanken, doggy-bench, robotspanker, takels (elektrisch en handbediend), etc.
Alles van uiterst zware en professionele (studio)kwaliteit. Eventueel te bestellen of aan te passen aan uw persoonlijke wensen en altijd voor betaalbare prijzen.
Fetish DVD's van Doma productions, Gwenmedia, Domina Files, OWK, Men in Pain, Syren Productions en vele andere titels.

Bezoek ook eens onze andere websites:
WWW.BDSM-VRIENDEN.NL - hier kunt u een gratis contact advertentie plaatsen

Contact

Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ, Waalre

Vragen aan Mince.nl