Monster Meubel B.V.

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 116 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,3%
Tevreden
1,7%
Ontevreden
0%

Monster Meubel B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Monster Meubel B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Monster Meubel B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Monster Meubel B.V. heeft 116 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Monster Meubel B.V..
Gemiddeld wordt Monster Meubel B.V. met een 9,3 beoordeeld.
Monster Meubel B.V. heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Monster Meubel B.V.

"Maatwerk voor praktijk, project & particulier."

Dat is het uitgangspunt van Monster Meubel B.V. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Of het nu gaat om een los meubel of een complete verbouwing, bij ons bent u aan het juiste adres.

Prefab kwaliteitspanelen en elementen worden in onze eigen meubelmakerij voor u exact op maat verwerkt: maatwerk uit konfektie dus. En daarom ook voor ieders budget aantrekkelijk. Uiteraard leveren wij ook onvervalst maatwerk en verwerken we een diversiteit aan materialen; o.a natuurlijke materialen, spuitwerk en kunststoffen. Wij hebben een lange tijd ervaring op de particulieren markt met van oorsprong IP20, maar ook bij bedrijven en in de medische sector hebben wij al veel mogen inrichten.

Van een boekenkast, sfeervol openhaard meubel of keuken tot een representatieve receptie in een moderne en strakke omgeving.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Monster Meubel B.V.
Strickledeweg 82
3044 EK, ROTTERDAM

Vragen aan Monster Meubel B.V.