Optiek Marieke

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 95 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Optiek Marieke
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Optiek Marieke is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Optiek Marieke te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Optiek Marieke heeft 95 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Optiek Marieke.
Gemiddeld wordt Optiek Marieke met een 9,6 beoordeeld.
Optiek Marieke heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Optiek Marieke

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel, midden in Lienden. Daar ontvangen we je graag. We zijn niet gebonden aan een keten, daarom stellen we zelf ons bijzondere aanbod samen. Enorm gevarieerd, in merken en budget. Hoe vaak je ook binnen loopt, elk bezoek is een feestje.

Voor de kinderen zeker. Want als je dan toch een bril moet, laten we dan zorgen dat het er een wordt die je geweldig staat. En, dat het uitzoeken meer dan leuk is. Er is veel te kiezen in onze ‘Junglehoek’. Kinderen mogen bij ons meeslijpen aan hun eigen glazen.

Elke gast bedienen we met advies over passende monturen, kennis van ogen, de meest geschikte brillenglazen en het verantwoord dragen van contactlenzen. We werken met glazen van ’s werelds beste glasfabrikant Essilor, die je wel kent van de multifocale Varilux glazen. We hebben voor elk product uit het topsegment altijd een budget alternatief in huis. Want we willen graag dat iedereen bij ons kan slagen, welk bedrag je ook wil besteden.

Dus kom gewoon langs. Dat vinden we gezellig. Ook als je alleen even wilt komen kijken. We hebben lekkere koffie!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Optiek Marieke. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Optiek Marieke
Dorpsstraat 28
4033 EX, Lienden

Vragen aan Optiek Marieke