OREL Fietsspeciaalzaak Gieten

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 126 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

OREL Fietsspeciaalzaak Gieten
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

OREL Fietsspeciaalzaak Gieten is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt OREL Fietsspeciaalzaak Gieten te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

OREL Fietsspeciaalzaak Gieten heeft 126 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met OREL Fietsspeciaalzaak Gieten.
Gemiddeld wordt OREL Fietsspeciaalzaak Gieten met een 9,5 beoordeeld.
OREL Fietsspeciaalzaak Gieten heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over OREL Fietsspeciaalzaak Gieten

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Orel Bikes. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Bij OREL Fietsspeciaalzaak vind je moderne en kwalitatief hoogwaardige e-bikes in verschillende varianten, van Urban transportfietsen, smart e-bikes tot high-end merken, een stadsfiets of sportievere fiets. We zullen de kleintjes niet vergeten, voor hen hebben we de leukste, coolste fietsen met hippe kleuren en grappige afbeeldingen.

In de winkel hebben we een breed assortiment fietsaccessoires en -onderdelen, en niet te vergeten: hier kun je terecht voor alle denkbare reparaties aan elk type fiets van elk merk.

We zien je graag terug in onze winkel om je van het juiste advies te voorzien!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Contact

OREL Fietsspeciaalzaak Gieten
Stationsstraat 22-a
9461 GT, Gieten

Vragen aan OREL Fietsspeciaalzaak Gieten