Outdoor Pleasure

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 190 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,8%
Tevreden
2,1%
Ontevreden
2,1%

Outdoor Pleasure
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Outdoor Pleasure is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Outdoor Pleasure te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Outdoor Pleasure heeft 190 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 2% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.9% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Outdoor Pleasure.
Gemiddeld wordt Outdoor Pleasure met een 9,1 beoordeeld.
Outdoor Pleasure heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Outdoor Pleasure

Over Outdoor Pleasure

Met ruim 9 jaar ervaring op het gebied van veranda’s, tuinkamers, carports, zonwering en aanverwante mogelijkheden is het team van Outdoor Pleasure u graag van dienst.

Outdoor Pleasure is exclusief dealer van het vooraanstaande merk Verasol. Verasol is bekend van het tv-programma 'vtwonen: Weer Verliefd op je huis' waarbij de stylisten van vtwonen zorgen voor make-overs waardoor de bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Het hoogwaardige aluminium verandasystemen van Verasol zijn al vele jaren toonaangevend. In het assortiment van Outdoor Pleasure zijn de Greenline, Profiline en Cube verandalijnen dan ook standaard opgenomen. Ieder type bevat specifieke kenmerken en is door de vele opties compleet naar uw wens uit te breiden. De producten van Verasol zijn milieuvriendelijk, onderhoudsarm en u bent altijd verzekerd van een jarenlange garantie. Daarnaast kunnen alle producten exact op maat worden geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

Naast veranda’s kunt u bij Outdoor Pleasure ook terecht voor carports, tuinkamers en tuinafscheidingen van Verasol. Het assortiment aan opties en accessoires is echt eindeloos. Hierbij kunt u denken aan glasschuifwanden, zonwering, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer volledig naar wens in te richten. Outdoor Pleasure verzorgt waar gewenst vakkundige montage bij u op locatie.

Duurzame producten met jarenlange garantie.

Verasol werkt met een fabrieksgarantie van 5 tot 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van een eventuele vergunningsaanvraag of verzekering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie of geïnteresseerd in een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Outdoor Pleasure of bekijk onze website.

Een regenbui of niet, met de oplossingen van Verasol bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:30 - 17:00
Donderdag
12:30 - 17:00
Vrijdag
12:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Outdoor Pleasure
Nobelstraat 5
5051 DV, GOIRLE

Vragen aan Outdoor Pleasure