5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Outdoor Pleasure
Nobelstraat 5
5051 DV, GOIRLE
06-83690608

Reviews van Outdoor Pleasure


Beoordeling 8,2 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen.

Outdoor Pleasure

83,72%
6,98%
9,3%

Outdoor Pleasure beoordelingen en ervaringen

90,7% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Outdoor Pleasure op basis van 43 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Ik ben superblij met mijn veranda/tuinkamer, die echt een extra kamer aan mijn huis is. Fijne mensen, die, in weer en wind, kou en regen, met een lach en vrolijk hun werk doen. Dat maakt voor mij het verschil! Ze zijn trots op wat ze doen en brengen positiviteit mee naar u thuis. Het is een verrijking van je huis, om het hele jaar door buiten te kunnen zitten. Ik ben ook erg blij, dat ik een terrasheater erbij heb genomen. Dat zorgt ervoor, dat de drempel om buiten te gaan zitten, eigenlijk is weggenomen. Ik was verrast door het kleine formaat van de heater in vergelijking tot de hoeveelheid warmte er vanaf komt. Het is het waard om even te vermelden, dat outdoor pleasure de communicatie hindernissen dusdanig serieus heeft genomen, dat ze daar een vakspecialist voor in de arm hebben genomen. Ik ga zeker reclame maken voor outdoor pleasure bij vrienden en bekenden! Vriendelijke groet, Ilse Bauwens

  Verbeterpunten:
  Ga zo door, blijf zo netjes werken, met die lach en humor, want daar zit jullie kracht!

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Ik zou hem niet aanbevelen ivm niet nakomen van afspraken ondanks de vele Telefoontjes ,aangetekende brieven en persoonlijke afspraken meneer komt Gewoon niet opdagen . Heb al meer dan 2 jaar lekkage s. Dus zint er je begint met outdoor Garantie is hem denk ik onbekent ,

  Verbeterpunten:
  Afspraken nakomen

 • Beoordeling
  6
 • Beoordeling
  2
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Stonden zaterdag 24/8 om 14.30uur aan de gesloten deur, en wij waren niet de enigen. Op de deur en ook op de site staat zaterdag open tot 17uur. Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel, hang dan tenminste een briefje op de deur!

  Verbeterpunten:
  Zie boven

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Wij zijn zeer tevreden over Outdoor Pleasure. Het is een gedreven team wat een mooi product neerzet. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en genieten iedere dag van onze tuinkamer. Het team bestaat uit zeer bekwame jongens die weten van aanpakken en ondanks de grote hitte die er was tijdens de bouw van onze tuinkamer gewoon doorwerkten. Het advies wat ons gegeven is tijdens voorbereiding van de bouw is heel correct en vakkundig geweest. Goede adviezen waardoor wij nu een prachtig opgeleverde uitbreiding van ons huis bezitten. Wij hebben begrip voor de drukke tijden en begrijpen dat er een grote tijdsdruk op dit team ligt. Iedereen wil uiteraard zijn tuinkamer of serre zo snel mogelijk af hebben maar men moet ook begrip hebben dat ze niet overal tegelijk kunnen zijn. De planning voor dit soort kleine bedrijven is vaak ook heel krap genomen. Dus als er een keer wordt afgezegd of het duurt even wat langer - geduld is een mooie zaak...... Wij zijn echt gelukkig met onze nieuwe aanwinst. Vriendelijk en nette jongesn. Chapeau dat dit kleine team zulke mooie producten aflevert. Jan en Ella Peters

  Verbeterpunten:
  Gewoon blijven zoals jullie zijn. Niks mis mee.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Deze Jongens leveren prima werk ! Denken mee om jou overkapping , zo te maken, zoals jij dat wilt !!

  Verbeterpunten:
  Goed contact met de mensen, en goed communiceren is heel belangrijk !

 • Beoordeling
  2
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Ik beveel hen niet aan. Ze hebben een goed product maar afspraken nakomen is bij dit bedrijf echt een drama. Ze zeggen dat ze komen maar ze komen gewoonweg niet. Het lijkt wel of ze alleen komen als ze er zin in hebben. En je krijgt niet eens een belletje van de reden van afmelding. Als ze al komen mag je blij zijn dat ze 1x in de week of 1x in de 1,5 week komen waardoor je erg lang in de troep zit. Als ze er zijn werken ze wel flink door. Laat hen verder niet iets veranderen aan je tuin. Daar hebben ze geen verstand van. Bij mij gooiden ze een mooie plant weg zonder enig overleg en ze zouden een.mooie hortensia "verplanten". Dat heet bij hen: gewoon open en bloot in de volle hete zon op de aarde leggen zonder deze in het zand te graven. Plant was na een paar vuur volledig kapot. Daar naast kunnen ze geen borders vermaken. Wordt op het blote oog gedaan zonder waterpas met als gevolg dat het scheef is en zelfs stenen lijmen ze met het zand wat er nog aan zit. Gevolg: stenen kun je er de volgende dag gewoon vanaf duwen. Het product is goed maar voor de rest....in goed en netjes communiceren is voor hen dus nog een wereld te winnen. Zowel voor de eigenaar als de kantoormedewerker die de planning doet. Echt jammer want met een dergelijk product kun je een mooi bedrijf neerzetten. Ik had hen graag willen aanbevelen maar met wat ik nu de laatste 2 maanden heb meegemaakt kan dat helaas niet. En door deze review te plaatsen hoop ik anderen de ellende te besparen wat ik met hen heb meegemaakt. Ook mijn achterburen hebben in 2018 exact hetzelfde meegemaakt qua communicatie. Ook zij konden er geen afspraken mee maken en moesten wachten tot ze soms een ons wogen. Ze hebben er, als ze er aan denken, nog steeds buikpijn van. Triest en een gemiste kans. Ik wens hen veel succes met het verbeteren van de planning en de communicatie.

  Verbeterpunten:
  Zie review: veel betere planning en mensen netjes afbellen als jullie niet komen opdagen. Mensen wachten anders de hele dag voor niets.

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Outdoor Pleasure wel of niet aan:

  Overzichtelijke site, interessante en vele mogelijkheden, maar helaas geen vorderingen ivm communicatiestoringen (geen reactie op email in eerste instantie en bezoekafspraak niet nagekomen).

  Verbeterpunten:
  Betere communicatie en afspraken nakomen. Succes.

Schrijf een beoordeling

Over Outdoor Pleasure

Over Outdoor Pleasure

Met ruim 5 jaar ervaring op het gebied van veranda’s, tuinkamers, carports, zonwering, sierbestrating en aanverwante mogelijkheden is het team van Outdoor Pleasure u graag van dienst.

Outdoor Pleasure is exclusief dealer van het vooraanstaande merk Verasol. De hoogwaardige aluminium verandasystemen van Verasol zijn al vele jaren toonaangevend. In het assortiment van Outdoor Pleasure zijn de Greenline, Profiline en Highline verandalijnen dan ook standaard opgenomen. Ieder type bevat specifieke kenmerken en is door de vele opties compleet naar uw wens uit te breiden. De producten van Verasol zijn milieuvriendelijk, onderhoudsarm en u bent altijd verzekerd van een jarenlange garantie. Daarnaast kunnen alle producten exact op maat worden geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

Naast veranda’s kunt u bij Outdoor Pleasure ook terecht voor carports, tuinkamers en tuinafscheidingen van Verasol. Het assortiment aan opties en accessoires is echt eindeloos. Hierbij kunt u denken aan glasschuifwanden, zonwering, doeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer volledig naar wens in te richten. Outdoor Pleasure verzorgt waar gewenst vakkundige montage bij u op locatie. Dit kunt u echter ook zelf verzorgen door middel van gebruiksvriendelijke montagehandleidingen.

Duurzame producten met jarenlange garantie

Verasol werkt met een garantiecertificaat en een fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van een eventuele vergunningsaanvraag of verzekering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie of geïnteresseerd in een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Outdoor Pleasure.

Een regenbui of niet, met de oplossingen van Verasol bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Outdoor Pleasure is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Outdoor Pleasure te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Outdoor Pleasure ?

Vraag het de specialist