Papegaaienwerkplaats

Beoordeling 10 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Papegaaienwerkplaats
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Papegaaienwerkplaats is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Papegaaienwerkplaats te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Papegaaienwerkplaats heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Papegaaienwerkplaats.
Gemiddeld wordt Papegaaienwerkplaats met een 10 beoordeeld.
Papegaaienwerkplaats heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Papegaaienwerkplaats

Hét adres voor verantwoord speelgoed voor je papegaai/parkiet en mooie dingen om zelf te houden of om weg te geven. Bij De Papegaaienwerkplaats vind je verantwoord papegaaien- speelgoed & artikelen. Wij werken alleen met papegaaivriendelijk materialen zoals rvs, hennep- en sisaltouw. Heb je een papegaai met speciale wensen? Zoals een kleur, bepaalde vorm of structuur die hij/zij helemaal top vindt? Wij maken ook artikelen op maat! Precies zoals die kieskeurige vogel van jou het graag wil hebben. Laat het maar weten, wij vinden niks gek en maken er graag iets moois van!

Bij De Papegaaienwerkplaats vind je ook leuke interieur items en leuke hebbedingetjes die je als cadeautje kunt weggeven aan een ander maar uiteraard ook zelf kunt houden.

Contact

Papegaaienwerkplaats
Ridder Hoenstraat 143
6433 ED, Hoensbroek

Vragen aan Papegaaienwerkplaats