Poggenpohl Amsterdam

Beoordeling 7,2 gebaseerd op 9 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
77,8%
Tevreden
0%
Ontevreden
22,2%

Poggenpohl Amsterdam
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Poggenpohl Amsterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Poggenpohl Amsterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Poggenpohl Amsterdam heeft 9 klantbeoordelingen verzameld.
78% is supertevreden, 0% is tevreden en 22% is ontevreden.
77.78% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Poggenpohl Amsterdam.
Gemiddeld wordt Poggenpohl Amsterdam met een 7,2 beoordeeld.
Poggenpohl Amsterdam heeft een NPS score van 56 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Poggenpohl Amsterdam

nnovatief Design, Individuele Oplossingen, Ongeëvenaarde Kwaliteit

Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Poggenpohl Studio Amsterdam. De Poggenpohl-showroom is toegankelijk voor het publiek en voor beroepsmatige bezoekers als architecten en interieurontwerpers en biedt full service keukendesign en -installatie – hier worden uw dromen werkelijkheid – van ontwerp tot uitvoering.

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren, waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.

Elk van onze ontwerpen start met een blanco vel papier.

Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een Poggenpohl-keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.

Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

Poggenpohl biedt een breed scala aan stijlen in fronten van keukenkasten en afwerkingen, waaronder houtfineren, lakken, laminaten, glas en meer. Van klassiek tot modern. Alles duurzaam en milieuvriendelijk. Vele verrassend betaalbaar.

Poggenpohl is opgericht in 1892 en is 's werelds toonaangevende merk in luxe keukens.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een aanvullend ontwerpadvies of voor meer informatie over speciale evenementen, die we regelmatig organiseren.

Het team van Poggenpohl Studio Amsterdam verheugt zich op uw komst.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Poggenpohl Amsterdam
Parnassusweg 215-217
1077 DG, AMSTERDAM

Vragen aan Poggenpohl Amsterdam