Poggenpohl Amsterdam

Beoordeling 8,1 gebaseerd op 33 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
84,9%
Tevreden
3%
Ontevreden
12,1%

Poggenpohl Amsterdam
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Poggenpohl Amsterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Poggenpohl Amsterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Poggenpohl Amsterdam heeft 33 klantbeoordelingen verzameld.
85% is supertevreden, 3% is tevreden en 12% is ontevreden.
87.88% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Poggenpohl Amsterdam.
Gemiddeld wordt Poggenpohl Amsterdam met een 8,1 beoordeeld.
Poggenpohl Amsterdam heeft een NPS score van 73 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Poggenpohl Amsterdam

Innovatief design. Individuele oplossingen. Ongeëvenaarde kwaliteit.

Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Poggenpohl Studio te Amsterdam. De Poggenpohl Studio aan de Parnassusweg in Amsterdam is het verlengstuk van onze fabriek in Herford in Duitsland. We staan klaar voor zowel particuliere consumenten als beroepsmatige bezoekers zoals projectontwikkelaars, aannemers, architecten en interieurontwerpers en bieden full service keukendesign inclusief professionele montage. Hier worden uw dromen werkelijkheid – van ontwerp tot realisatie.

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren, waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.

Elk van onze ontwerpen start met een blanco vel papier.

Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een Poggenpohl-keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.

Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

Poggenpohl biedt een breed scala aan stijlen in fronten, afwerkingen en materialen, waaronder houtfineren, lakken, harsen, glas, aluminium en meer. Alles duurzaam en milieuvriendelijk en verrassend betaalbaar.
Wij leveren in combinatie met onze keukens apparatuur van onder meer de merken Gaggenau, Miele en NEFF. En laat u ook verrassen door onze verrassende en unieke werkbladen collectie waarmee we onze keukens complementeren.

Poggenpohl is opgericht in 1892 en is ’s werelds oudste en meest toonaangevende merk in luxe keukens.

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een ontwerpadvies.

Het team van Poggenpohl Studio Amsterdam ziet uit naar uw komst!

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Poggenpohl Amsterdam
Parnassusweg 215-217
1077 DG, AMSTERDAM

Vragen aan Poggenpohl Amsterdam