PowerWheels

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 224 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,8%
Tevreden
1,8%
Ontevreden
0,5%

PowerWheels
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

PowerWheels is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt PowerWheels te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

PowerWheels heeft 224 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
99.56% heeft goede tot zeer goede ervaringen met PowerWheels.
Gemiddeld wordt PowerWheels met een 9,6 beoordeeld.
PowerWheels heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over PowerWheels

Powerwheels, dΓ© speciaalzaak in krachtige vrijetijdsvoertuigen.
De allernieuwste modellen scooters, moto’s & quads. Bijpassende kledij & accessoires. Een groot aanbod tweedehands voertuigen.

We werken met trots aan uw motor!
Naast de technische kennis, blinkt ons team vooral uit door hun liefde voor de motor & motorsport. In onze professioneel uitgeruste werkplaats combineren we onze jaren ervaring, technische kennis & fanatisme voor de motorsport. Dit alles zorgt ervoor dat we durven stellen dat we bij Powerwheels specialisten zijn. Dennis is erg trots op zijn professioneel uitgeruste werkplaats en zijn getalenteerde mechaniekers. Zo kan hij verzekeren dat zijn klanten steeds tevreden wegrijden van de zaak.

Hoe is het allemaal begonnen?
Dennis Declerck, zaakvoerder van PowerWheels, heeft van in zijn jeugd al een buitengewone interesse in motoren en quads. Na de schooluren was hij meestal te vinden in zijn werkplaats. Z’n hobby liep wat uit de hand, maar vormde een sterke basis voor het huidige Powerwheels. Hij startte de zaak op in 2003, toen nog in Proven. Al snel moest er worden uitgebreid. Ruimte vond hij in Ieper, waar u in de 250mΒ² grote showroom een heel groot assortiment motoren en accessoires kan ontdekken

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Powerwheels. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Online showroom

  • Ontdek ons aanbod motoren en quads!

    https://www.powerwheels.be/

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:30 - 18:00
Woensdag
09:00 - 12:00
13:30 - 18:00
Donderdag
09:00 - 12:00
13:30 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 12:00
13:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

PowerWheels
Poperingseweg 133
8900, Ieper

Vragen aan PowerWheels