5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Rabelco Security B.V
Doesburgseweg 37a
6902 PL, Zevenaar
024-3502318

Reviews van Rabelco Security B.V


Beoordeling 8,2 gebaseerd op 39 individuele klantbeoordelingen.

Rabelco Security B.V

82,05%
7,69%
10,26%

Rabelco Security B.V beoordelingen en ervaringen

89,74% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Rabelco Security B.V op basis van 39 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Goede informatie, scherpe prijs, mooie alarmsysteem, zeer vriendelijke mensen, denken mee , keurig aflevering.

  Verbeterpunten:
  Zou geen verbetering weten.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Ik zou ze aanbevelen omdat ze goed werk verrichten en een goede service verlenen en ze hun afspraken nakomen .

  Verbeterpunten:
  we zijn heel goed geholpen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  wij hebben al meerdere jaren een installatie geleverd door Rabelco Sercurity bv. Als er een probleem optreed wordt deze correct opgelost. er wordt hiervoor afspraak ingepland . Wij zijn tevreden om met hen samen te werken.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Een perfecte service en heel goede camera’s met mooi beeld. Een echte aanrader en perfect werk geleverd.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Er wordt zeer goed over de situatie van de klant meegedacht. Werk wordt vakkundig en netjes afgeleverd.

  Verbeterpunten:
  Geen idee

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Goede service en heel klantvriendelijk en zijn altijd op tijd. Het is een heel fijn systeem en makkelijk in gebruik ik zou hem dan ook aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden . Ben nu aan het denken voor het nieuwste systeem te nemen , maar blijf zeker nog klant bij Rabelco

  Verbeterpunten:
  Ik zou nu niet snel weten waar jullie me nog beter mee van dienst kunnen zijn.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Prima service. Snelle reactie en verhelpen bij een klacht. Hoewel zeer weinig klachten. 1x in 5 jaar.

  Verbeterpunten:
  Niet van toepassing.

 • Beoordeling
  7
 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Rabelco Security B.V wel of niet aan:

  Goede service

 • Beoordeling
  10
Schrijf een beoordeling

Over Rabelco Security B.V

Uw veiligheid? Onze zorg!
U zorgt dagelijks voor u en uw gezin. U geeft hen geborgenheid en aandacht en met uw werk zorgt u voor voeding, onderdak en kleding. Uw werkgever zorgt voor een prettige werkomgeving en een functionele werkplek en de overheid werkt voortdurend aan een veiligere samenleving. Maar hoe veilig is uw leefomgeving eigenlijk?

Criminaliteit is onlosmakelijk met onze samenleving verbonden. Overheid, politie en justitie werken dagelijks samen om ons Nederlanders beter te beveiligen. Maar doen wij zelf wel voldoende voor onze veiligheid? Dat lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt helaas dat ons veiligheidsgevoel slechts zelden overeenkomt met de realiteit.

Rabelco Security beschermt datgene wat u dierbaar is.

Op ieder tijdstip van de dag wordt er ingebroken. Bedrijven en zelfs woonhuizen worden steeds vaker overvallen en daders gebruiken daarbij dikwijls geweld. Dat inbraak en diefstal slecht uit te roeien zijn, blijkt wel uit het feit dat meer dan een derde van alle Nederlanders in bepaalde mate geconfronteerd wordt met inbraak en diefstal, thuis of in de directe omgeving. Daarbij is er geen onderscheid tussen huurwoningen of koopwoningen. Jaarlijks ondervinden Nederlandse huishoudens en bedrijven zo’n 450.000 keer de gevolgen van een inbraak. Slechts 8,5% daarvan wordt opgelost. De gevolgen van een inbraak of overval hebben veel invloed op de veiligheidsbeleving thuis, de bedrijfsvoering op het werk en het veiligheidsgevoel van medewerkers en klanten.

De buit bestaat, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, meestal niet meer uit computers, stereo- of audioapparatuur. Die zijn vaak zwaar en onhandig om mee te nemen en leveren de inbrekers te weinig op. Criminelen zijn meestal op zoek naar identiteitsbewijzen, pinpassen, sieraden, contant geld en autosleutels ; die zijn in bijna ieder huis aanwezig en voor inbrekers valt er dus altijd wel iets te halen!

Een veiliger gevoel
Niemand wil slachtoffer worden van een inbraak, overval, brand of koolmonoxidevergiftiging; toch doen we nog steeds te weinig aan preventie. We investeren weliswaar in goed hang- en sluitwerk, maar dat is vrijwel altijd onvoldoende om ongewenste bezoekers af te schrikken. Ook doen we te weinig aan brandpreventie. Een alarmsysteem is effectief en veilig, maar dat is vaak een dure investering… Of toch niet?

Een gecertificeerde én vakkundig geïnstalleerde alarminstallatie heeft een dusdanig preventieve werking dat de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% afneemt. Door aan de binnenzijde aangebrachte stickers worden (ongewenste) bezoekers ervan op de hoogte gebracht dat het pand electronisch wordt bewaakt. Bij binnenkomst treedt het alarm in werking en levert binnen enkele minuten een reactie op. Vertrek zonder buit is het enige wat dan nog rest. Het geluidsalarm van 95Db en de adequate doormelding is daarom een effectieve aanvulling op goed hang- en sluitwerk. Bovendien is de levensduur van een alarminstallatie beduidend langer.

Rabelco Security levert beveiligingssystemen en –producten, in combinatie met een aansluiting op de meldkamer van Securitas. Zo worden u en uw bezittingen voortdurend bewaakt. Daarmee helpen wij onveilige situaties in de samenleving te voorkomen en bieden we praktische oplossingen voor uw woning of bedrijf

Doelstelling
Onze advisering is er op gericht om particulieren en ondernemers te beveiligen door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande inbraak- en brandpreventiemiddelen tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Ook bieden wij diverse adviezen en producten om uw veiligheid te optimaliseren. Onze preventieproducten voldoen aan strenge Europese normen. Onze adviseurs informeren u graag over onze bijzondere aanbiedingen en hoe u daarvoor in aanmerking kunt komen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Rabelco Security B.V is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Rabelco Security B.V te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Rabelco Security B.V?

Vraag het de specialist