Reddy Keukens Groningen

Beoordeling 6,9 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
75%
Tevreden
0%
Ontevreden
25%

Reddy Keukens Groningen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Reddy Keukens Groningen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Reddy Keukens Groningen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Reddy Keukens Groningen heeft 12 klantbeoordelingen verzameld.
75% is supertevreden, 0% is tevreden en 25% is ontevreden.
75% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Reddy Keukens Groningen.
Gemiddeld wordt Reddy Keukens Groningen met een 6,9 beoordeeld.
Reddy Keukens Groningen heeft een NPS score van 50 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Reddy Keukens Groningen

Kom langs in onze showroom!

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Groningen. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Dennie Visser en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar.
Niet alleen in Groningen plaatsen wij nieuwe keukens, ook zijn wij geregeld te vinden in Westerbroek, Waterhuizen en Meerstad. Snel tot ziens bij REDDY Keukens Groningen!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Reddy Keukens Groningen. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Reddy Keukens Groningen
Energieweg 13A
9743 AN, Groningen

Vragen aan Reddy Keukens Groningen