REDDY Keukens Wormerveer

Beoordeling 4,8 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
50%
Tevreden
0%
Ontevreden
50%

REDDY Keukens Wormerveer
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

REDDY Keukens Wormerveer is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt REDDY Keukens Wormerveer te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

REDDY Keukens Wormerveer heeft 6 klantbeoordelingen verzameld.
50% is supertevreden, 0% is tevreden en 50% is ontevreden.
50% heeft goede tot zeer goede ervaringen met REDDY Keukens Wormerveer.
Gemiddeld wordt REDDY Keukens Wormerveer met een 4,8 beoordeeld.
REDDY Keukens Wormerveer heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over REDDY Keukens Wormerveer

De beste keukens uit Duitsland haal je vanaf nu gewoon in Wormerveer, want de nieuwste REDDY Keukens showroom aan de Samsonweg 25 heeft onlangs haar deuren geopend. Een nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Wormerveer.

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met idee├źn en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Het ervaren team van REDDY staat altijd voor je klaar. Voor, tijdens en natuurlijk ook na de aankoop van de nieuwe keuken. Verheug je alvast op praktische adviezen en een ontspannen aankoop. In het reuze aanbod staat ook jouw droomkeuken er zeker tussen.

Wij heten je van harte welkom in onze keukenshowroom!

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
9:30 - 17:30 Uur
Woensdag
9:30 - 17:30 Uur
Donderdag
9:30 - 21:00 Uur
Vrijdag
9:30 - 17:30 Uur
Zaterdag
9:30 - 17:00 Uur
Zondag
gesloten

Contact

REDDY Keukens Wormerveer
Samsonweg 25
1521 RA, Wormerveer

Vragen aan REDDY Keukens Wormerveer