Relax Company

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Relax Company is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Relax Company te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Relax Company heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Relax Company.
Gemiddeld wordt Relax Company met een 0 beoordeeld.
Relax Company heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Relax Company

Waarom Relax Company?

Omdat Relax Company een onovertroffen aanbod heeft aan lederen en stoffen relaxfauteuils. In onze showrooms te Knokke en Putte ontdek je het grootste gamma aan relaxen in België en word je bijgestaan door professionele adviseurs. Onze specialisten staan je met raad en daad bij en helpen je bij de keuze van de juiste relax.

Smaak is daarbij natuurlijk een belangrijk punt, maar er wordt ook rekening gehouden met de ergonomie. Geen 2 mensen zijn gelijk en je relax kan maar beter perfect afgestemd zijn op je lichaam. Zo voorkom je nek- & rugklachten of verhelp je zelfs acute pijn. Verder heeft Relax Company ook een eigen hersteldienst zodat je je ook na de aankoop geen zorgen hoeft te maken, moest er toch wat voorvallen.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Relax Company is tevens gevestigd in Putte
Mechelbaan 610 2580 Putte

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Relax Company
Natiënlaan 267
8300, KNOKKE

Vragen aan Relax Company