Richard Buitengoed

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 20 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Richard Buitengoed
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Richard Buitengoed is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Richard Buitengoed te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Richard Buitengoed heeft 20 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Richard Buitengoed.
Gemiddeld wordt Richard Buitengoed met een 9,6 beoordeeld.
Richard Buitengoed heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Richard Buitengoed

Bij het (her)inrichten van uw tuin zijn er vele mogelijkheden; allereerst kunt u zich afvragen waarvoor de tuin gaat dienen. Wilt u er heerlijk kunnen relaxen, zo min mogelijk onderhoud plegen, voor de kinderen een heerlijk speelplaats, een gezellige overkapping? Door op de juiste manier gebruik te maken van hout, steen en de verlichting komt uw buiten tot leven. Allemaal vragen, die van belang zijn voor de (her)inrichting van uw tuin.

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Richard Buitengoed
Stieltjesstraat 1
3364 AR, Sliedrecht

Vragen aan Richard Buitengoed