Rob Houweling Stijlschouwen

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 52 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,1%
Tevreden
0%
Ontevreden
1,9%

Rob Houweling Stijlschouwen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Rob Houweling Stijlschouwen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Rob Houweling Stijlschouwen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Rob Houweling Stijlschouwen heeft 52 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 0% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.08% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Rob Houweling Stijlschouwen.
Gemiddeld wordt Rob Houweling Stijlschouwen met een 9,4 beoordeeld.
Rob Houweling Stijlschouwen heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Rob Houweling Stijlschouwen

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom, of neem contact op met Houweling Stijlschouwen.

Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

Alles voor een tevreden klant:
Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Rob Houweling Stijlschouwen
Frijdastraat 24
2288 EZ, Rijswijk

Vragen aan Rob Houweling Stijlschouwen