Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 26 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
84,6%
Tevreden
7,7%
Ontevreden
7,7%

Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign heeft 26 klantbeoordelingen verzameld.
85% is supertevreden, 8% is tevreden en 8% is ontevreden.
92.31% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign.
Gemiddeld wordt Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign met een 8,8 beoordeeld.
Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign heeft een NPS score van 77 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons kort aan u voor te stellen. Onze namen zijn Marcel en Angelique Raaijmakers – van Oss. Van onze achternamen is ook onze bedrijfsnaam afgeleid. Maar de naam ROSS staat voor nog veel meer. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat met sanitair, keukens, tegels en verbouwing binnenshuis te maken heeft in de gehele regio van in Eindhoven en omstreken.
Ross is vertrouwd met het volledige renovatie concept. Van inspiratie naar wens en van wens naar realisatie.
Denk aan keuken renovatie, badkamer renovatie, vloerverwarming, tegelvloeren, stucwerk, elektra en cv-installaties. Ook hebben we vakmannen in dienst voor een nieuwe dakkapel, de uitbouw van uw woning en alle andere aanpassingen aan uw huis.

Onze showroom
Als full-service badkamer- en keukenspecialist kunnen wij u advies geven over de materialen, mogelijkheden en uiteindelijke realisatie van uw droom badkamer of -keuken.
In onze showroom zijn altijd specialisten aanwezig om met u, uw wensen te bespreken en u rond te leiden door ons assortiment. Ook wanneer u nog geen idee heeft van wat u precies wilt kunt u bij onze showroom langskomen voor inspiratie en advies.

Hopelijk tot gauw!

Marcel en Angelique Raaijmakers

Bedrijfsvideo

Contact

Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign
Herentalsweg 4-B
5628 RD, Eindhoven

Vragen aan Ross Keuken-, Tegel- en Badkamerdesign