rotijnvloeren

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

rotijnvloeren is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt rotijnvloeren te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

rotijnvloeren heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met rotijnvloeren.
Gemiddeld wordt rotijnvloeren met een 0 beoordeeld.
rotijnvloeren heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over rotijnvloeren

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Rotijn Vloeren. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen, te mailen of langs te komen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00-18:00
Woensdag
9:00-18:00
Donderdag
9:00-18:00
Vrijdag
9:00-18:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
Gesloten

Contact

rotijnvloeren
Oude Nering 68
9203 AD, Drachten

Vragen aan rotijnvloeren