Schouwenburg Optiek

Beoordeling 10 gebaseerd op 226 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,7%
Tevreden
0,9%
Ontevreden
0,4%

Schouwenburg Optiek
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Schouwenburg Optiek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Schouwenburg Optiek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Schouwenburg Optiek heeft 226 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
99.55% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Schouwenburg Optiek.
Gemiddeld wordt Schouwenburg Optiek met een 10 beoordeeld.
Schouwenburg Optiek heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Schouwenburg Optiek

Schouwenburg Optiek in Rotterdam is sinds 1984 gevestigd in Winkelcentrum Beverwaard in Rotterdam IJsselmonde. Onze optiekzaak is een modern bedrijf waar klantvriendelijkheid, service, gevoel voor mode en de gezondheid van het oog centraal staan.

Ruime collectie brillen
De collectie is zeer uitgebreid. We hebben verschillende grote merken in de winkel, dus de perfecte bril zit er voor u vast tussen. Naast de moderne collectie monturen hebben we ook de klassiekere monturen in de winkel. Dus wilt u een wat minder opvallende bril? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Optometrist voor oogonderzoek
Voor optometrisch onderzoek kunt u ook bij Schouwenburg Optiek terecht. Onze optometrist is altijd aanwezig en verricht alle belangrijke oogcontroles, zoals bijvoorbeeld een scan van het netvlies. De optometrist werkt samen met de huisartsen wanneer nodig. Ook het aanmeten van contactlenzen en de contactlenscontrole wordt door de optometrist uitgevoerd.

Kortom, wij zijn eigenlijk gewoon een eigentijds goed en vertrouwd adres voor oogzorg en dat al 30 jaar lang. Geen schreeuwerige discounter met allerlei zogenaamde aanbiedingen, maar een bedrijf waar alles eerlijk en rustig om uw ogen draait.

Onze slogan is dan ook: Het oog wil ook wat!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Schouwenburg Optiek,. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Schouwenburg Optiek
Oude Watering 198
3077 RD, Rotterdam IJsselmonde

Vragen aan Schouwenburg Optiek