Scootmobielen Brabant

Beoordeling 9,8 gebaseerd op 10 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Scootmobielen Brabant
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Scootmobielen Brabant is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Scootmobielen Brabant te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Scootmobielen Brabant heeft 10 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Scootmobielen Brabant.
Gemiddeld wordt Scootmobielen Brabant met een 9,8 beoordeeld.
Scootmobielen Brabant heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Scootmobielen Brabant

VEILIGHEID & SERVICE
Veiligheid en service is waar wij voor staan! Eerlijk en goed advies voor u! Graag ontvangen wij u in onze showroom. Hier kunt u natuurlijk vrijblijvend komen kijken naar de mogelijkheden.

SHOWROOM AAN HUIS
Bent u niet in de mogelijkheid om bij ons te komen? Wij kunnen u komen ophalen of een demonstratie bij u aan huis geven. Net als u wenst. Bel met telefoonnummer 0413-413452 voor de mogelijkheden. Onder het genot van een lekkere bak koffie gaan we eerst luisteren wat u wilt en verlangd van de scootmobiel. Vanwege ons grote aanbod kunnen wij u verschillende types scootmobielen laten zien waarvan wij denken dat die voor u geschikt kunnen zijn.

100% MAATWERK
Verder is maatwerk ook een optie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voetgas in plaats van handgas. Vervolgens gaan we op verschillende modellen rijden en kijken bij welk model u zich het beste voelt. Hebben het geluk dat we beschikken over een ruim pand met een mooie testbaan binnen. Openbare weg buiten is doodlopend en erg rustig, dus ook de mogelijkheid om op het gemak buiten te oefenen.

PROEFLESSEN
Mocht u besluiten een scootmobiel bij ons aan te schaffen, zullen wij deze aan huis afleveren. Bij aflevering nemen we de tijd om nog eens alles goed uit te leggen over de scootmobiel. Ook gaan we proefrijden rondom de thuissituatie. Dit proces duurt in de regel 90 minuten

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Scootmobielen Brabant
Noordkade 3b
5462 EC, Veghel

Vragen aan Scootmobielen Brabant