Selsiuz

Beoordeling 8,2 gebaseerd op 1202 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
79,7%
Tevreden
11,3%
Ontevreden
9%

Selsiuz
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Selsiuz is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Selsiuz te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Selsiuz heeft 1202 klantbeoordelingen verzameld.
80% is supertevreden, 11% is tevreden en 9% is ontevreden.
91.01% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Selsiuz.
Gemiddeld wordt Selsiuz met een 8,2 beoordeeld.
Selsiuz heeft een NPS score van 71 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Selsiuz

Selsiuz past bij mij
De Selsiuz is er voor iedereen. Niet alleen omdat de kokendwaterkraan betaalbaar is maar ook omdat de Selsiuz naast chroom en rvs ook verkrijgbaar is in de kleuren Copper, Gold en Gun Metal.

Jouw keuken, jouw stijl
De keuken kan met de Selsiuz precies naar jouw smaak ingericht worden. Want met de drie verschillende modellen in maar liefst vijf kleuren past de Selsiuz in de stoere monochrome keuken maar ook in een omgeving van romantisch Scandinavisch design. Voor een ultiem resultaat combineer je de Selsiuz met de gekleurde Urban spoelbakken.

Zuinig en veilig
De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, het flesje van uw baby omspoelen, een kopje thee zetten … je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend - dus zuinig.

Alle steel modellen zijn vervaardigd van massief rvs; de finish van pvd geeft met zijn metaalglans een stoere uitstraling aan de kraan. De Selsiuz kenmerkt zich door een mooi design, opperste gebruiksvriendelijkheid en een degelijke beveiliging, dankzij de druk-draaibediening. Dat maakt de kraan veilig in het gebruik en dus ook voor gezinnen met kinderen ideaal.

www.selsiuz.com
Alles over deze opvallende en eigentijdse kraan vind je op www.selsiuz.com.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:00
Dinsdag
09:00 - 16:00
Woensdag
09:00 - 16:00
Donderdag
09:00 - 16:00
Vrijdag
09:00 - 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Selsiuz
Nijverheidscentrum 2
2761 JP, ZEVENHUIZEN

Vragen aan Selsiuz