slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 144 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
0,7%

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... heeft 144 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 0% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.31% heeft goede tot zeer goede ervaringen met slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo....
Gemiddeld wordt slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... met een 9,6 beoordeeld.
slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Wij bevinden ons in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... gespecialiseerd in boxsprings en matrassen! In onze showroom en op onze wesite tonen wij ook diverse ledikanten. Wij zijn Select dealer van: PULLMAN, JENSEN, SAND, Eastborn, Tempur, Avek, Noflik, BALR. , Cinderella, Business Class, Silvana, Butterfly en Ducky Dons, Jonk. 1000 m2 showroom met vele mooie boxspring opstellingen, ledikanten met bijpassende nachtkastjes. Uitgebreide matrassen collectie. Ook veel matrassen en topdek matrassen direct uit voorraad leverbaar. Ruime keuze in dekbedden en mooi bedtextiel. Voor een goed en uitgeslapen advies bent u welkom in Nijkerk zodat ook u weer lekker uitgerust wakker wordt. Tot ziens.
Gratis parkeren voor de deur, we zijn bij de Havenaer, een historisch pand, voorheen de chocolade fabriek van Nijkerk en nu een mooie slaapspeciaalzaak in het midden van het land. Wij leveren alle boxsprings en matrassen ook door het hele land bij u thuis.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...
Ampèrestraat 3
3861 NC, NIJKERK

Vragen aan slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...