5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...
Ampèrestraat 3
3861 NC , NIJKERK
033-2465316

Reviews van slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...


Beoordeling 9,7 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

100%
0%
0%

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... wel of niet aan:

  Op zoek naar een bepaald type Pullman matras zocht ik op internet naar de goedkoopste aanbieder. Dat bleek Slapendoejezo in Nijkerk. Na een mail te hebben gestuurd ontstond meteen een prettig contact waarbij Paul toch nog even checkte of ik wel het juiste matras voor mijn lichaamsbouw/rugproblemen bestelde. Dat bleek niet helemaal het geval en na een kleine aanpassing heb ik het matras besteld. Reeds vanaf de eerste nacht op het nieuwe matras word ik 's ochtends wakker zonder pijn in mijn rug. Wat ik hoopte, is waarheid geworden. Na jaren (een stuk of 5 denk ik) van rugpijn en bijbehorende bezoeken aan huisartsen ("stress meneer"), fysiotherapeuten ("uw houding is verkeerd") en proefslapen op de grond, in hotels etc is de pijn nu weg! Opmerkelijk dat dit meteen al na de eerste nacht een feit is maar des te beter! Kortom, aan te bevelen vanwege prijs en het prettige contact!

  Verbeterpunten:
  Niets. Het was helemaal goed zo als het ging!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... wel of niet aan:

  2 matrassen met kussens erbij, super blij mee. Dit is een goed bedrijf om zaken mee te doen.

  Verbeterpunten:
  Alles goed, contact en bezorging.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... wel of niet aan:

  Wij waren onder de indruk van een grote persoonlijke betrokkenheid bij de aankoop van ons bed en toebehoren. Deskundig, vakbekwaam, vriendelijk en geen commerciele aandrang/ongewenste druk om tot de aankoop over te gaan. Geweldige service!!! Zelfs na de aankoop oprechte belangstelling. Wij kunnen een bezoek aan de winkel/showroom aan bevelen. Een orienterend bezoek zeker de moeite waard!!!!!

  Verbeterpunten:
  Blijf maar doorgaan zoals wij ervaren hebben.

Schrijf een beoordeling

Over slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Wij bevinden ons in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... gespecialiseerd in boxsprings, bedden, ledikanten en matrassen. Wij zijn Select dealer van: PULLMAN, Eastborn, SAND, Tempur, HML Bedding, Noflik, Avek, Cinderella, Silvana en Ducky Dons. 1000 m2 showroom met vele mooie boxspring opstellingen, ledikanten met bijpassende nachtkastjes. Uitgebreide matrassen collectie. Ook veel matrassen en topdek matrassen direct uit voorraad leverbaar. Ruime keuze in dekbedden en mooi bedtextiel. Voor een goed slaapadvies bent u welkom in Nijkerk.
Gratis parkeren voor de deur, we zijn bij de Havenaer, een historisch pand, voorheen de chocolade fabriek van Nijkerk en nu een mooie slaapspeciaalzaak in het midden van het land. Wij leveren alle boxsprings en matrassen ook door het hele land bij u thuis.

Erkend 5-sterrenspecialist

slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...?

Vraag het de specialist