Slangen Interieurbouw b.v.

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 33 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Slangen Interieurbouw b.v.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Slangen Interieurbouw b.v. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slangen Interieurbouw b.v. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Slangen Interieurbouw b.v. heeft 33 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slangen Interieurbouw b.v..
Gemiddeld wordt Slangen Interieurbouw b.v. met een 9,5 beoordeeld.
Slangen Interieurbouw b.v. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Slangen Interieurbouw b.v.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Slangen Interieurbouw. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Slangen Interieurbouw is inmiddels een begrip, net zoals een “interieur van Slangen”. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, innovatie, service en creativiteit, zowel in materiaalgebruik als in ontwerp.

In de eigen werkplaats te Maastricht bouwen en ontwerpen wij uw droom, uw sfeer.

Nadat Jeroen Slangen in 1997 het bedrijf opstartte en hij in 2000 steun kreeg van Interieurarchitect Peter Geraedts, is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een solide bedrijf met 17 medewerkers die uw wensen tot in de perfectie weten te realiseren. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in een rijk uitgeruste werkplaats die voorzien is van diverse geavanceerde machines. Onze klantenkring bestaat dan ook uit particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Verder werken we ook veel in opdracht van diverse architectenbureau's die complete ontwerpen door ons laten realiseren.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Volgens afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Slangen Interieurbouw b.v.
Schoenenweg 40
6222 NX, MAASTRICHT

Vragen aan Slangen Interieurbouw b.v.