Smart Electronics Gieten

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 229 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,6%
Tevreden
2,6%
Ontevreden
4,8%

Smart Electronics Gieten
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Smart Electronics Gieten is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Smart Electronics Gieten te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Smart Electronics Gieten heeft 229 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 3% is tevreden en 5% is ontevreden.
95.2% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Smart Electronics Gieten.
Gemiddeld wordt Smart Electronics Gieten met een 8,9 beoordeeld.
Smart Electronics Gieten heeft een NPS score van 88 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Smart Electronics Gieten

EP Gieten heet voortaan Smart Electronics Gieten.

Sinds december 2020 prijkt er een andere naam boven de deuren, EP Gieten veranderde haar naam in Smart Electronics Gieten. Smart Electronics Gieten biedt een ruimer assortiment met dezelfde kwaliteit, klantvriendelijkheid en service als voorheen.

In de winkel aan de Stationsstraat 21 vindt u vrijwel alle denkbare elektronische apparaten met en zonder stekker en alles wat daarbij hoort. Denk daarbij niet alleen aan de nieuwste QLED en OLED televisies maar ook aan espressoapparaten maar ook aan wasmachines waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste smarttechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de wasmachine middels een app op uw telefoon de was te laten doen op het moment dat u niet thuis bent. Hoe handig is dat? Deze technologie maakt nog veel meer dan dit mogelijk, bij Smart Electronics Gieten vertelt men u er graag alles over. Merken die bij Smart Electronics Gieten zult vinden zijn onder andere Siemens, Miele, AEG en Bosch.

Bij Smart Electronics Gieten staat uw winkelbelevenis centraal maar helaas zijn de deuren op dit moment nog even gesloten vanwege de huidige coronamaatregelen. Daarentegen is het wel mogelijk om het assortiment op de nieuwe website www.smartelectronicsgieten.nl te bekijken en op de website vindt u ook een link om de winkel virtueel te kunnen bezoeken. Alle door u gewenste producten worden vanzelfsprekend ook in deze periode bij u thuis afgeleverd, door even contact op te nemen kunt u in de meeste gevallen direct even een afspraak maken voor aflevering en uiteraard is het ook mogelijk om thuis advies op maat van Harwin, Mariken of Werner te krijgen. Smart Electronics houdt u daarnaast op Facebook en Instagram op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen en er zullen ter gelegenheid van de opening onder de nieuwe naam zeker nog leuke acties gepubliceerd gaan worden! Ondertussen hopen Harwin, Mariken en Werner u snel weer te mogen ontvangen in de winkel, al dan niet onder het genot van een lekker bakje koffie.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Smart Electronics Gieten
Stationsstraat 21
9461 GP, GIETEN

Vragen aan Smart Electronics Gieten