Smulders Fietsen

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 817 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
94%
Tevreden
4%
Ontevreden
2%

Smulders Fietsen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Smulders Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Smulders Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Smulders Fietsen heeft 817 klantbeoordelingen verzameld.
94% is supertevreden, 4% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.04% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Smulders Fietsen.
Gemiddeld wordt Smulders Fietsen met een 8,9 beoordeeld.
Smulders Fietsen heeft een NPS score van 92 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Smulders Fietsen

Al ruim 50 jaar zijn wij een begrip in Wijchen en wijde omgeving. In onze showroom in Wijchen treft u fietsen van alle bekende A-merken zoals Alpina, Bulls, Cortina, Advanced "Ebike das Orginal”, Gazelle, Koga, Pegasus, Trek, Troy en Vogue. Ook onze ruime collectie E-bikes is voor velen een goede reden om naar Smulders Fietsen te komen.

Smulders Fietsen biedt u zo veel meer dan fietsen alleen. In onze kledingshop vind u een uitgebreide collectie ATB, Race en Regenkleding, en ook de woon-werkfietser kan bij ons terecht voor ademende, waterdichte comfortabele kleding. Functionele kleding met de casual uitstraling zodat een terras of restaurant geen belemmering meer hoeft te zijn of sportief om in de sportschool te spinnen. Onze maatvoering varieert van 92 t/m XXXL.

Een fiets kopen kun je overal, maar Smulders Fietsen uit Wijchen gaat verder! Voor elke nieuwe of gebruikte fiets staat een moderne goed uitgeruste service-afdeling ter beschikking, die gerund wordt door ervaren en gediplomeerde vakmensen en daardoor zorgt voor een optimaal onderhoud.

Wilt u onze showroom alvast bekijken?

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Smulders Fietsen
Kraanvogelstraat 17
6601 DH, Wijchen

Vragen aan Smulders Fietsen