Snaidero Flagshipstore

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Snaidero Flagshipstore
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Snaidero Flagshipstore is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Snaidero Flagshipstore te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Snaidero Flagshipstore heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Snaidero Flagshipstore.
Gemiddeld wordt Snaidero Flagshipstore met een 0 beoordeeld.
Snaidero Flagshipstore heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Snaidero Flagshipstore

Je hebt prachtige keukens en perfetto keukens!
Designliefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar Italiaans topdesign is voortaan gewoon te bewonderen in Villa ArenA. Snaidero, in Nederland nog een relatief onbekend Italiaans keukenmerk, is na Rome, Parijs, London, Madrid, New York, Buenos Aires en Dubai nu geland in Amsterdam. In deze nieuwe flagshipstore hebben we een groot aantal bijzondere modellen uit het Snaidero-assortiment voor u geselecteerd.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Snaidero Flagshipstore. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Maak direct een afspraak
U heeft weinig tijd maar wilt toch in alle rust onze modellen bekijken en goed geïnformeerd worden? Snaidero biedt u de mogelijk om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt.

Bel direct: 020 - 2362506

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
11:00 - 17:00

Contact

Snaidero Flagshipstore
Johan Cruijff boulevard 224 (Woonmall Villa ArenA)
1101 DJ, Amsterdam

Vragen aan Snaidero Flagshipstore