5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Soteq Zonnepanelen
Grutbroek 30
7008 AM, DOETINCHEM
0646142929

Reviews van Soteq Zonnepanelen


Beoordeling 10 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.

Soteq Zonnepanelen

100%
0%
0%

Soteq Zonnepanelen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Soteq Zonnepanelen op basis van 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Soteq Zonnepanelen wel of niet aan:

  Kwaliteit en prijs ok

  Verbeterpunten:
  Zo doorgaan

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Soteq Zonnepanelen wel of niet aan:

  Top service top team

  Verbeterpunten:
  Stoppen met ktv onderzoek. Volgende keer geef ik een 0. Ik heb dit ook bij mijn garage aangegeven. Ik krijg een onderbuikgevoel bij ktv

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Soteq Zonnepanelen wel of niet aan:

  Monteurs zijn vriendelijk en kundig. Wij hebben Richard de Graaff al aanbevolen bij een familielid die inmiddels ook zonnepanelen heeft laten installeren door dit bedrijf.

  Verbeterpunten:
  Uitleg kan wat beter.

  Reactie van Soteq Zonnepanelen

  Bedankt voor deze mooie review. En natuurlijk ontzettend bedankt voor de aanbeveling. Wat betreft de uitleg ga ik hier in het team een terugkoppeling geven. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

  Veel plezier van uw installatie en vele zonuren toegewenst.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Soteq Zonnepanelen wel of niet aan:

  Meerdere aanbieders vergeleken. Na onderzoek tot conclusie gekomen dat SolarWatt glas-glas panelen de beste zijn vanwege de opbrengst prestatie 310Wp, hoe ze er uit zien op het dak (totaal zwart) en de garantietermijn 30 jaar. Gekozen voor SolarEdge omvormer en Power Optimizers om de maximale opbrengst prestatie te krijgen. Daarnaast is er een goede monitoring App. Soteq sprong er uit omdat Richard een duidelijke offerte gaf, kennis van zaken heeft, geen gelikte verkoper is die een standaard verhaal houdt, vragen snel en duidelijk beantwoorde en prijstechnisch aantrekkelijk was. De installatie is in een dag uitgevoerd zonder problemen. Een paar pannen zijn gesneuveld maar dat was van te voren voorspeld. Geen verassingen. Na installatie is de App goed geconfigureerd en BTW teruggave wordt op dit moment geregeld door Soteq. Kortom nu profiteren van de opgewekt energie en de kosten reduceren.

  Verbeterpunten:
  Wellicht een advies omtrent onderhoud van de installatie. 1) Moeten de panelen na een tijdje schoongemaakt worden? Hoe? 2) Hoe kan ik het systeem controleren op de juiste werking?

  Reactie van Soteq Zonnepanelen

  Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij hechten veel waarde aan de klantbeleving en nemen daardoor ook de verbeterpunten goed in ons op.
  Bij vragen en twijfel kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen zodat we dit samen zo goed mogelijk op kunnen lossen.

  Veel plezier met jullie installatie en wij wensen jullie veel zonuren toe.

  Mvg. Deborah de Graaff

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Soteq Zonnepanelen wel of niet aan:

  Soteq is deskundig. Zij reageren snel en goed op gestelde vragen. En Soteq komt zijn afspraken na. En bovendien zijn het vriendelijke en keurige mannen.

  Verbeterpunten:
  De.opvolgster van de BTW-teruggave is weg georganiseerd naar een ander bureau. De communicatie daarover was matig. De verwachtingen daarover werden dus anders ingevuld dan gedacht.

  Reactie van Soteq Zonnepanelen

  Wat leuk om te lezen en zal het doorgeven aan onze mannen!
  En bedankt voor jullie feed-back omtrent de btw-teruggave, ik kan jullie hier helemaal gelijk in geven, we hebben hier al duidelijk over gecommuniceerd naar onze externe partner.
  Zij pakken dit op en gaan hun best doen dit te verbeteren.

Schrijf een beoordeling

Over Soteq Zonnepanelen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Soteq Zonnepanelen. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Soteq Zonnepanelen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Soteq Zonnepanelen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Soteq Zonnepanelen?

Vraag het de specialist