Spijkers Fietsen

Beoordeling 9 gebaseerd op 1000 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,4%
Tevreden
4,7%
Ontevreden
1,9%

Spijkers Fietsen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Spijkers Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Spijkers Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Spijkers Fietsen heeft 1000 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 5% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.1% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Spijkers Fietsen.
Gemiddeld wordt Spijkers Fietsen met een 9 beoordeeld.
Spijkers Fietsen heeft een NPS score van 92 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Spijkers Fietsen

Spijkers Fietsen bestaat al meer dan 75 jaar!

Wilt u een fiets kopen? Spijker fietsen is dé fietsenwinkel wanneer u opzoek bent naar een fiets van goede kwaliteit.

Fietsen zit in ons bloed. Van jongs af aan stroomt het spreekwoordelijke fietsolie door onze aderen. En die passie brengen we graag over. Passend bij jouw wensen, ambities en niveau. Tenslotte zijn wij er niet om jou een fiets aan te smeren, maar toffe kilometers te laten rijden.
U kunt natuurlijk een fiets voor uzelf kopen, maar een fiets cadeau geven is een leuk alternatief. Een goede fiets hoeft niet perse veel te kosten. Bij Spijker fietsen zijn we er van overtuigd dat iedereen over een goede fiets moet kunnen beschikken. Door ons brede assortiment en ruime collectie fietsen, zit er voor iedereen altijd wel de juiste fiets tussen. Weet u niet welke fiets het beste bij u past, of gewoon nieuwsgierig naar meer informatie over een bepaald model? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Deze staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op het gebied van fietsen zijn wij experts die u graag verder helpen in uw zoektocht naar de juiste fiets. Spijker fietsen staat voor een betrouwbare gerenommeerde familie fietsenwinkel met een ruim aanbod en top kwaliteit service!

Grote e-bike collectie!
Uit het ruime assortiment e-Bikes, kunt u zelf uw keuze bepalen. En natuurlijk ook even teste. De adviseurs vertellen u alles over de diverse uitvoeringen. Geen vraag is hen teveel. Als u Spijkers fietsen weer verlaat (met of zonder nieuwe e-Bike), bent u helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden.

Reparatie van uw fiets
Helaas gaat er wel eens iets kapot aan uw fiets, maar gelukkig biedt Spijker fietsen u een oplossing op maat. De monteurs in onze winkel zijn zeer bekwaam wanneer het om fietsonderhoud en –reparatie gaat. U kunt hier zonder afspraak binnen lopen om te bespreken wat er aan uw fiets gedaan moet worden.

Als dit nog niet genoeg redenen zijn, dan wel dat lekker bakkie Brabantse gezelligheid met inspirerende fietsverhalen. Lang leve de fiets!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Spijkers Fietsen
Ringbaan Noord 136
5046 AC, Tilburg

Vragen aan Spijkers Fietsen