StalenDeurenHuys

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 112 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,3%
Tevreden
0,9%
Ontevreden
1,8%

StalenDeurenHuys
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

StalenDeurenHuys is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt StalenDeurenHuys te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

StalenDeurenHuys heeft 112 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 1% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.21% heeft goede tot zeer goede ervaringen met StalenDeurenHuys.
Gemiddeld wordt StalenDeurenHuys met een 9,6 beoordeeld.
StalenDeurenHuys heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys - Ranke, duurzame perfectie

Onderscheidend in ultra ranke stalen profielen & maatwerk deuren

Het StalenDeurenHuys werd opgericht door Hans van Heeswijk. Metaalwerker pur sang. Een absolute vakman. Een harde werker met een passie voor metaal én voor design. Hans is ontwerper, stilist & kunstenaar met oog voor detail. De Stalen deuren zijn niet voor niets zo Perfectionistisch & Secuur gebouwd. Zijn ontworpen zijn Grensverleggend, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit.

StalenDeurenHuys staat voor ranke stalen profielen

StalenDeurenHuys werkt alleen met de rankste stalen profielen en dat zowel voor stalen binnen- als buitendeuren en stalen kozijnen. De communicatielijnen met de opdrachtgevers zijn erg kort waardoor een zeer persoonlijke aanpak gegarandeerd wordt. Elk project wordt dan ook aangekleed met stalen deuren die precies bij de woning en bij de wensen van de bewoners aansluiten. StalenDeurenHuys is ook dé specialist in exclusieve taatsdeuren op maat en standaard modellen voor een voordelige prijs. Deze zeer gebruiksvriendelijke binnendeuren sluiten zichzelf geruisloos d.m.v. het Dorma taatssysteem. Juist door het gebruik van Dorma kan de gehele deur in de slanke profielen worden uitgevoerd zonder een optisch storende onderbreking in het lijnenspel.

HOE KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN IN DE SHOWROOM?

Wij nemen graag de tijd voor u, daarom kunt u onze showroom alleen op afspraak bezoeken. Voordat u een afspraak maakt in onze showroom, is het gemakkelijker om eerst via onze website een offerte op te vragen. www.stalendeurenhuys.com
Wij bieden dan een beeld van uw wensen en u weet met welke kosten u rekening moet houden.

Voor het opstellen van een offerte hebben wij de maten (H x B) van het kader waar het raam of de deur in geplaatst moet worden én een foto van de bestaande situatie nodig. Verder dient u aan te geven of het om een binnen- of buitendeur of raam gaat (enkel- of dubbelglas).
VERGEET NIET UW ADRESGEGEVENS EN HET PLAATSINGSADRES TE VERMELDEN!

Bedrijfsvideo

Aanbiedingen

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
alleen op afspraak te bezoeken
Dinsdag
alleen op afspraak te bezoeken
Woensdag
alleen op afspraak te bezoeken
Donderdag
alleen op afspraak te bezoeken
Vrijdag
alleen op afspraak te bezoeken
Zaterdag
alleen op afspraak te bezoeken
Zondag
Gesloten

Contact

StalenDeurenHuys
Sint Paulusstraat 8A
2480, Retie, belgie

Vragen aan StalenDeurenHuys