5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Stoffeerderij Mostert

0%
0%
0%

Stoffeerderij Mostert beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Stoffeerderij Mostert op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Stoffeerderij Mostert


Stoffeerderij Mostert is een éénmanszaak welke is opgericht begin 2011.
In 1997 begonnen als stoffeerder bij een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in aangepaste rolstoelen en andere hulpmiddelen. Daar heb ik onder andere zit/lig ortheses gestoffeerd die precies aan moesten sluiten met het lichaam van de gebruiker. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om het juiste schuimrubber te kiezen voor elke toepassing. Zeker als men langdurig zit op het materiaal.
Ook het belang van een goede zit en lighouding, en de daarvoor gebruikte materialen.
In 2010 heb ik besloten een eigen stoffeerderij te beginnen. Dit vanwege de diversiteit van de verschillende werkzaamheden op het gebied van het stoffeerders ambacht. De werkzaamheden die ik doe zijn onder andere het stofferen van meubels, het maken van kussen hoezen, geheel op maat gemaakte kussens en het bekleden van zadels en autostoelen. Maar ook reparatie en restauratie aan kapotte of versleten meubels kan ik voor u herstellen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Stoffeerderij Mostert is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Stoffeerderij Mostert te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Stoffeerderij Mostert ?

Vraag het de specialist