Stoffeerderij Mostert

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Stoffeerderij Mostert is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Stoffeerderij Mostert te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Stoffeerderij Mostert heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Stoffeerderij Mostert.
Gemiddeld wordt Stoffeerderij Mostert met een 0 beoordeeld.
Stoffeerderij Mostert heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Stoffeerderij Mostert

Stoffeerderij Mostert is een éénmanszaak welke is opgericht begin 2011.
In 1997 begonnen als stoffeerder bij een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in aangepaste rolstoelen en andere hulpmiddelen. Daar heb ik onder andere zit/lig ortheses gestoffeerd die precies aan moesten sluiten met het lichaam van de gebruiker. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om het juiste schuimrubber te kiezen voor elke toepassing. Zeker als men langdurig zit op het materiaal.
Ook het belang van een goede zit en lighouding, en de daarvoor gebruikte materialen.
In 2010 heb ik besloten een eigen stoffeerderij te beginnen. Dit vanwege de diversiteit van de verschillende werkzaamheden op het gebied van het stoffeerders ambacht. De werkzaamheden die ik doe zijn onder andere het stofferen van meubels, het maken van kussen hoezen, geheel op maat gemaakte kussens en het bekleden van zadels en autostoelen. Maar ook reparatie en restauratie aan kapotte of versleten meubels kan ik voor u herstellen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Stoffeerderij Mostert
Kootsekade 6a
3051 PD, Rotterdam

Vragen aan Stoffeerderij Mostert