Stouwdam Sport by Specialized

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 265 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,6%
Tevreden
2,3%
Ontevreden
1,1%

Stouwdam Sport by Specialized
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Stouwdam Sport by Specialized is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Stouwdam Sport by Specialized te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Stouwdam Sport by Specialized heeft 265 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.86% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Stouwdam Sport by Specialized.
Gemiddeld wordt Stouwdam Sport by Specialized met een 9,2 beoordeeld.
Stouwdam Sport by Specialized heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Stouwdam Sport by Specialized

Stouwdam Sport is een van de grootste en meest toonaangevende speciaalzaak van Nederland. Specialist op het gebied van schaatsen, fietsen en skeeleren. Al meer dan 90 jaar verkopen wij schaatsen. Hoe het ooit allemaal begon? In 1928 werden de eerste schaatsen verkocht vanuit een smederij aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Langzaam maar zeker werd het assortiment steeds uitgebreider. Stouwdam werd een begrip in Nederland.

Niet alleen op het gebied van schaatsen. Na de Elfstedentochten van 1985 en 1986 werd het skeeleren een grote rage op de Veluwe. Ondertussen wisten ook steeds meer langebaanschaatsers de weg naar Stouwdam Sport te vinden. Wereldtoppers en liefhebbers zaten samen aan de koffie in de winkel in Oldebroek. Maar het pand werd te klein, zeker omdat het aanbod fietsen steeds groter werd.
In 2009 verhuisde Stouwdam Sport van de Zuiderzeestraatweg naar een nieuw eigen pand aan de Rondweg in Wezep. In de nieuwe winkel wordt de hele bovenverdieping in beslag genomen door race en atb-fietsen. Wij zijn Shimano Service Center en sinds december 2022 zijn wij Specialized Own retail geworden.

Maar we doen meer. We hebben schaats- en wielerkleding van Craft, BioRacer en Specialized in ons assortimenten en bedrukken kleding voor sportclubs en bedrijven. Dat doen we voor schaats- en wielerteams uiteraard, maar ook voetbal-, tennis-, en korfbalclubs behoren tot onze klanten. Daarnaast verzorgen we de hele sportkledinglijn van verschillende bedrijven waaronder Univé.

Het Stouwdam Sport team bestaat uit deskundige medewerkers, die actief zijn in of een verleden kennen in het schaatsen, skeeleren of wielrennen. Wij weten waar we over praten. Met kennis. En met een grote passie voor schaatsen, skeeleren en fietsen. Die passie delen we graag met u.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Stouwdam Sport by Specialized
Rondweg 60a
8091XK, WEZEP

Vragen aan Stouwdam Sport by Specialized