Sunspa Benelux

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 1031 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,3%
Tevreden
2,1%
Ontevreden
1,6%

Sunspa Benelux
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Sunspa Benelux is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Sunspa Benelux te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Sunspa Benelux heeft 1031 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 2% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.44% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Sunspa Benelux.
Gemiddeld wordt Sunspa Benelux met een 9,3 beoordeeld.
Sunspa Benelux heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Sunspa Benelux

Sunspa Benelux is in ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé spa en buitenspa (onder het grote publiek ook wel bekend als Jacuzzi ®) marktleider in Europa.

Met meerdere showrooms in Nederland, België en tegenwoordig ook Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, hebben we ruim 9000 klanten mogen verblijden met een eigen buitenspa in de tuin of andere locatie. Dagelijks leveren wij onze spa modellen uit aan onze klanten (neem eens een kijkje bij onze referenties).

Als importeur van al onze spa bubbelbad modellen, kunnen wij onze klanten voorzien van de beste service & garantie. Daarnaast heeft Sunspa zijn eigen team van service monteurs, welke altijd zorgen voor een professionele levering, installatie en uitleg van de spa bij u thuis. Zo garanderen wij dat u jarenlang kunt genieten van pure wellness!

De beste kwaliteit spa bubbelbad modellen, die vindt u bij Sunspa Benelux. Al onze spa’s zijn vervaardigd van de beste materialen en beschikken over topkwaliteit onderdelen van gerenommeerde, Amerikaanse fabrikanten zoals Balboa ® , Aristech ® en Lucite ®.

Zo is het ingebouwde besturingssysteem van het Amerikaanse bedrijf Balboa ® het meest innovatieve besturingssysteem op de markt en nagenoeg storingsvrij. Ook de acryl kuipen van onze spa’s, gemaakt door Aristech Acrylics ® en Lucite ® zijn het beste wat u kunt krijgen en haast onverwoestbaar.

Niet geheel onbelangrijk en wat we zeker willen benoemen is dat onze spa modellen ook zeer milieuvriendelijk zijn. Met het Balboa ® besturingssysteem kunt u middels een drietal programma’s het energieverbruik minimaliseren en geheel naar eigen gebruik instellen.

Sunspa biedt u de kwaliteit die u mag verwachten zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Altijd de beste deal
Bij Sunspa Benelux bent u op het juiste adres voor de beste spa deals. Wij garanderen u namelijk de laagste prijsgarantie op uw droombad, inclusief de beste service en garantie.

De levering en installatie van onze spa bubbelbaden wordt verzorgd door onze partner Sunspa Service. Zij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en installatie van spa’s. Daarnaast draagt Sunspa Service ook zorg voor eventuele storingen. Zo bent u verzekerd van een professionele afhandeling.

Wilt u een spa kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een spa bubbelbad in uw tuin? Sunspa Benelux heet u van harte welkom in één van onze showrooms in Nederland of België. De koffie staat al klaar!

NPS scores van filialen

Wellness & Outdoorliving
Joure
Bekijk profielpagina
Sunspa Mechelen
Mechelen
Bekijk profielpagina
Sunspa Breda
Breda
Bekijk profielpagina
Spa & Co - Speciaist in spa's
Oudkarspel
Bekijk profielpagina
O'sense Sunspa Bilzen
Bilzen
Bekijk profielpagina

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
11:00 - 17:00
Woensdag
11:00 - 17:00
Donderdag
11:00 - 17:00
Vrijdag
11:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Contact

Sunspa Benelux
Ettensebaan 21
4813 AH, Breda

Vragen aan Sunspa Benelux