Superkeukens Capelle aan den IJssel

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 10 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90%
Tevreden
10%
Ontevreden
0%

Superkeukens Capelle aan den IJssel
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Superkeukens Capelle aan den IJssel is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Capelle aan den IJssel te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Capelle aan den IJssel heeft 10 klantbeoordelingen verzameld.
90% is supertevreden, 10% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Capelle aan den IJssel.
Gemiddeld wordt Superkeukens Capelle aan den IJssel met een 9,7 beoordeeld.
Superkeukens Capelle aan den IJssel heeft een NPS score van 90 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Superkeukens Capelle aan den IJssel

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Je vindt ‘m bij Superkeukens!

Ontdek de laatste keukentrends in onze showroom en laat ons jouw nieuwe droomkeuken ontwerpen. Wij hebben geen verkopers, maar adviseurs die achterhalen hoe jouw keuken een rol speelt in jouw leven. Zodat die nieuwe keuken nóg meer jouw keuken wordt. Want wij zijn trots op onze keukens. 'In een Superkeuken doe je meer dan koken alleen. Je maakt er de mooiste herinneringen'.

Een keuken kopen doe je immers niet elke dag. Daarom staat Superkeukens voor je klaar. Wij helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van jouw droomkeuken. We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. Samen ontwerpen we jouw droomkeuken die je met onze VR bril direct in 3D kunt bekijken!

Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. De koffie staat klaar!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Superkeukens Capelle aan den IJssel
Schinkelse Baan 10
2908 LE, Capelle aan den IJssel

Vragen aan Superkeukens Capelle aan den IJssel