Superkeukens Groningen

Beoordeling 6 gebaseerd op 31 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
54,8%
Tevreden
3,2%
Ontevreden
41,9%

Superkeukens Groningen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Superkeukens Groningen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Groningen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Groningen heeft 31 klantbeoordelingen verzameld.
55% is supertevreden, 3% is tevreden en 42% is ontevreden.
58.07% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Groningen.
Gemiddeld wordt Superkeukens Groningen met een 6 beoordeeld.
Superkeukens Groningen heeft een NPS score van 13 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Superkeukens Groningen

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Je vindt ‘m bij Superkeukens!

Niets is zo fijn als zorgeloos te kunnen genieten in jouw nieuwe keuken. Wij doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Van het opdoen van inspiratie tot het keukenontwerp. Van een gratis 3D ontwerp tot een heldere offerte. Luxe apparatuur, de beste prijs, inmeten en de montage. Bij Superkeukens draait alles om jou!

Een keuken kopen doe je niet elke dag. Daarom staat Superkeukens voor je klaar. Wij helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van jouw droomkeuken. We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. Samen ontwerpen we jouw droomkeuken die je met onze VR bril direct in 3D kunt bekijken!

Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. De koffie staat klaar!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Superkeukens Groningen
Energieweg 11 b
9743 AN, Groningen

Vragen aan Superkeukens Groningen