Superkeukens Hellevoetsluis

Beoordeling 7,5 gebaseerd op 19 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
73,7%
Tevreden
0%
Ontevreden
26,3%

Superkeukens Hellevoetsluis
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Superkeukens Hellevoetsluis is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Hellevoetsluis te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Hellevoetsluis heeft 19 klantbeoordelingen verzameld.
74% is supertevreden, 0% is tevreden en 26% is ontevreden.
73.68% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Hellevoetsluis.
Gemiddeld wordt Superkeukens Hellevoetsluis met een 7,5 beoordeeld.
Superkeukens Hellevoetsluis heeft een NPS score van 47 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Superkeukens Hellevoetsluis

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Je vindt ‘m bij Superkeukens!

Niets is zo fijn als zorgeloos te kunnen genieten in jouw nieuwe keuken. Wij doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Van het opdoen van inspiratie tot het keukenontwerp. Van een gratis 3D ontwerp tot een heldere offerte. Luxe apparatuur, de beste prijs, inmeten en de montage. Bij Superkeukens draait alles om jou!

Een keuken kopen doe je niet elke dag. Daarom staat Superkeukens voor je klaar. Wij helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van jouw droomkeuken. We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. Samen ontwerpen we jouw droomkeuken die je met onze VR bril direct in 3D kunt bekijken!

Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. De koffie staat klaar!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Superkeukens Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 120
3223 KB, Hellevoetsluis

Vragen aan Superkeukens Hellevoetsluis