Superkeukens Leeuwarden

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Superkeukens Leeuwarden is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Leeuwarden te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Leeuwarden heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Leeuwarden.
Gemiddeld wordt Superkeukens Leeuwarden met een 0 beoordeeld.
Superkeukens Leeuwarden heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Superkeukens Leeuwarden

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Superkeukens Leeuwarden. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Superkeukens Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 1
8914 BE, Leeuwarden

Vragen aan Superkeukens Leeuwarden