Superkeukens Tiel

Beoordeling 5,3 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
50%
Tevreden
0%
Ontevreden
50%

Superkeukens Tiel
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Superkeukens Tiel is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Tiel te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Tiel heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
50% is supertevreden, 0% is tevreden en 50% is ontevreden.
50% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Tiel.
Gemiddeld wordt Superkeukens Tiel met een 5,3 beoordeeld.
Superkeukens Tiel heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Superkeukens Tiel

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Superkeukens Tiel. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Superkeukens Tiel
Buitenbulkweg 14
4005 LA, Tiel

Vragen aan Superkeukens Tiel