Superkeukens Vriezenveen

Beoordeling 6,2 gebaseerd op 13 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
53,9%
Tevreden
7,7%
Ontevreden
38,5%

Superkeukens Vriezenveen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Superkeukens Vriezenveen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Superkeukens Vriezenveen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Superkeukens Vriezenveen heeft 13 klantbeoordelingen verzameld.
54% is supertevreden, 8% is tevreden en 38% is ontevreden.
61.54% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Superkeukens Vriezenveen.
Gemiddeld wordt Superkeukens Vriezenveen met een 6,2 beoordeeld.
Superkeukens Vriezenveen heeft een NPS score van 15 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Superkeukens Vriezenveen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Superkeukens Vriezenveen. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Superkeukens Vriezenveen
Westeinde 660
7671 CX, Vriezenveen

Vragen aan Superkeukens Vriezenveen