't Scheef Wiel Fietsen V.O.F.

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 84 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

't Scheef Wiel Fietsen V.O.F.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

't Scheef Wiel Fietsen V.O.F. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt 't Scheef Wiel Fietsen V.O.F. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

't Scheef Wiel Fietsen V.O.F. heeft 84 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met 't Scheef Wiel Fietsen V.O.F..
Gemiddeld wordt 't Scheef Wiel Fietsen V.O.F. met een 9,4 beoordeeld.
't Scheef Wiel Fietsen V.O.F. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over 't Scheef Wiel Fietsen V.O.F.

Bent u op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel waar u terecht kunt voor hoogwaardige (elektrische) fietsen van topmerken zoals Kalkhoff, RIH, Granville en Cortina? Zoek niet verder!
Bij ‘t Scheef Wiel hebben we een uitgebreide selectie van kwaliteitsfietsen die perfect passen bij uw behoeften en stijl.

Naast ons indrukwekkende assortiment fietsen, bieden wij ook accessoires en onderdelen om uw fietservaring te verbeteren. Of het nu gaat om een nieuwe fietshelm, fietsmandjes of specifieke onderdelen voor uw fiets, wij hebben het allemaal in huis!

Heeft uw fiets wat liefdevolle aandacht nodig? Geen zorgen! Onze deskundige monteur staat klaar om uw fiets te repareren. En het beste van alles is dat u geen afspraak hoeft te maken voor reparaties. Gewoon binnenrijden met uw ‘scheef wiel’ en wij zorgen ervoor dat het snel weer recht wordt gezet!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

't Scheef Wiel Fietsen V.O.F.
Raadhuisstraat 87
4701 PN, Roosendaal

Vragen aan 't Scheef Wiel Fietsen V.O.F.