Team kwaliteitsbeheer testaccount

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Team kwaliteitsbeheer testaccount is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Team kwaliteitsbeheer testaccount te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Team kwaliteitsbeheer testaccount heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Team kwaliteitsbeheer testaccount.
Gemiddeld wordt Team kwaliteitsbeheer testaccount met een 0 beoordeeld.
Team kwaliteitsbeheer testaccount heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Team kwaliteitsbeheer testaccount

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Team kwaliteitsbeheer testaccount. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Team kwaliteitsbeheer testaccount
Eindsestraat
37, Dongen

Vragen aan Team kwaliteitsbeheer testaccount