Telecombinatie Telcom Totaal

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Telecombinatie Telcom Totaal
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Telecombinatie Telcom Totaal is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Telecombinatie Telcom Totaal te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Telecombinatie Telcom Totaal heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Telecombinatie Telcom Totaal.
Gemiddeld wordt Telecombinatie Telcom Totaal met een 0 beoordeeld.
Telecombinatie Telcom Totaal heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Telecombinatie Telcom Totaal

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Telecombinatie Telcom Totaal. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Telecombinatie Telcom Totaal
Vlakdissel 9
1648HJ, De Goorn

Vragen aan Telecombinatie Telcom Totaal