Teun Arts

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Teun Arts is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Teun Arts te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Teun Arts heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Teun Arts.
Gemiddeld wordt Teun Arts met een 0 beoordeeld.
Teun Arts heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Teun Arts

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil of meerdere relaxfauteuils?
Al ruim 40 jaar vinden klanten hun weg naar het Brabantse Sint Hubert voor een zitmeubel naar wens.
Of u nu op zoek bent naar een kamerfauteuil, draaifauteuil, bankstel sta op stoel of relaxfauteuil, op het gebied van zitcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. In onze 2000m² grote showroom vindt u alle mogelijke stijlen relaxfauteuils. Van moderne relaxfauteuils op draaivoet (altijd ruim 70 modellen) tot aan sta op stoelen. (ruim 90 modellen relaxfauteuils met sta- op hulp). Zelfs voor een relaxstoel of relaxfauteuils van het wereldberoemde merk RECARO kunt u bij Teun Arts terecht.
Relaxfauteuils van: Gealux, de Toekomst, Cumulus, Interröbke, Varioflex, BKS, Zeroly, Zerostress, EasySit, Quartett, Easyswing, Royal, Comfort Line en zelfs relaxfauteuils van het zwitserse topmerk Strässle staan bij ons in de showroom. Verder hebben wij met altijd zo'n 150 modellen relaxfauteuils van het Duitse topmerk Himolla, de grootste collectie relaxfauteuils van dit merk van Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Teun Arts
Boersestraat 11
5454 NG, SINT HUBERT

Vragen aan Teun Arts