The Covernant

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

The Covernant
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

The Covernant is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt The Covernant te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

The Covernant heeft 11 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met The Covernant.
Gemiddeld wordt The Covernant met een 9,3 beoordeeld.
The Covernant heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over The Covernant

Een metalfeestje der herkenning

The Covernant bouwt op ieder podium een feestje. De band speelt een set vol hardrock- en metal klassiekers die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van Slayer, Metallica, Sepultura, Life of Agony, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne, Accept en Twisted Sister. Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne, Gojira en Volbeat staan op de almaar groeiende setlist. Inmiddels is het vijftal ruim 125 shows verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine.

Onder de naam ‘The Covernant plays Anthrax’ maakt de band deel uit van een Big 4 Tribute waarmee inmiddels zalen als De Cacaofabriek in Helmond, Dynamo in Eindhoven, Mezz in Breda, De verlichte Geest in Roeselare en De Bosuil in Weert zijn plat gespeeld.

Met The Covernant haal je een retestrak gespeeld en met de nodige humor opgediend metalfeestje der herkenning in huis.

Ken je klassiekers. Ze komen zeker voorbij!

Natuurlijk staat lol en muziek maken op de eerste plaats. Maar met meer dan 125 shows in binnen- en buitenland op de teller weet The Covernant niet alleen hoe je een feestje moet bouwen, maar ook hoe ze een boeker, zaaleigenaar, collega band of organisator van een festival blij kunnen maken. Kijk eens bij de klantbeoordelingen hoe anderen dat ervaren hebben.

Bedrijfsvideo

Contact

The Covernant
Wilhelminastraat 47
5104 GA, Dongen

Vragen aan The Covernant