The Covernant

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 20 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

The Covernant
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

The Covernant is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt The Covernant te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

The Covernant heeft 20 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met The Covernant.
Gemiddeld wordt The Covernant met een 9,4 beoordeeld.
The Covernant heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over The Covernant

Een metalfeestje der herkenning

The Covernant bouwt sinds 2009 op ieder podium een feestje. De band speelt een set vol hardrock- en metal klassiekers, die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne en Pantera. Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne en Gojira staan op de almaar groeiende setlist. Inmiddels is het vijftal meer dan 150 shows in Nederland, België, Duitsland en Engeland verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine.

The Covernant maakt als Anthrax deel uit van een Tribute to the Big 4. Met dit concept hebben we inmiddels succesvolle, veelal uitverkochte shows georganiseerd in zalen als De Bosuil, Mezz, Dynamo, Cacaofabriek, Metropool en De Verlichte Geest (B).

Met The Covernant haal je een retestrak gespeeld en met de nodige humor opgediend metalfeestje der herkenning in huis.

Ken je klassiekers. Ze komen zeker voorbij!

Natuurlijk staat lol en muziek maken op de eerste plaats. Maar met meer dan 150 shows in binnen- en buitenland op de teller weet The Covernant niet alleen hoe je een feestje moet bouwen, maar ook hoe een boeker, zaaleigenaar, collega band of organisator van een festival blij gemaakt moet worden. Kijk eens bij de klantbeoordelingen hoe anderen dat ervaren hebben.

Bedrijfsvideo

Contact

The Covernant
Wilhelminastraat 47
5104 GA, Dongen

Vragen aan The Covernant