The Stringpoint Group

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 52 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,2%
Tevreden
1,9%
Ontevreden
1,9%

The Stringpoint Group
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

The Stringpoint Group is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt The Stringpoint Group te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

The Stringpoint Group heeft 52 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 2% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.07% heeft goede tot zeer goede ervaringen met The Stringpoint Group.
Gemiddeld wordt The Stringpoint Group met een 9,3 beoordeeld.
The Stringpoint Group heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over The Stringpoint Group

Stringpoint is een fysieke & online winkel met een ontzettend breed assortiment van wel meer dan 15.000 verschillende producten voor hem, haar en koppels.
Natuurlijk mogen daarin de vibrator en dildo niet ontbreken. Naast deze sexspeeltjes ontdek je bij Stringpoint een uitgebreide drogisterij met condooms, glijmiddel, producten voor de intieme verzorging en nog veel meer.

Zoals de naam al zegt richten wij ons ook op spannende lingerie voor zowel de dames als heren. Voor iedere seksuele voorkeur vind je bij Stringpoint passende sexspeeltjes, of je nu hetero of homoseksueel bent.
Doordat de aanschaf van sexspeeltjes in een sexshop een persoonlijke aangelegenheid is, wil je natuurlijk dat discretie voorop staat.
Bij ons ben je gegarandeerd van een discrete levering. De naam van de shop zal niet worden vermeld op je pakketje. Niemand zal hierdoor te weten komen dat jij sexspeeltjes hebt besteld bij een sexshop.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Stringpoint. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.
Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar. U bent ook altijd welkom bij ons in de winkel voor een sfeerimpressie van de vele producten die we aanbieden.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 19:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
laatste zondag v.d. maand
13.00 - 17.00 uur

Contact

The Stringpoint Group
Stationsstraat 6
6001 CK, Weert

Vragen aan The Stringpoint Group