Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 9 gebaseerd op 84 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,9%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
3,6%

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Timmer- en trappenbedrijf van Kooten te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten heeft 84 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 4% is tevreden en 4% is ontevreden.
96.43% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Timmer- en trappenbedrijf van Kooten.
Gemiddeld wordt Timmer- en trappenbedrijf van Kooten met een 9 beoordeeld.
Timmer- en trappenbedrijf van Kooten heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Wij zijn een professionele timmerfabriek in Almere, gespecialiseerd in het produceren van ramen, deuren, complete kozijnen, vaste houten trappen, leuningen en hekwerken in de breedste zin van het woord.
Wij leveren wat u als klant vraagt. Van enkele ramen of deuren tot complete kozijnen. Trappen naar elk gewenst model en in elke gewenst houtsoort. Onze producten worden gemaakt met de beste materialen en naar de huidige eisen en we zijn ook FSC® en PEFC™ gecertificeerd. Timmer- en trappenbedrijf Van Kooten in Almere levert alleen het beste. Hoge kwaliteit geheel afgestemd op uw wensen!
Binnen onze vakkundigheid kunnen wij ook producten produceren die aan monumentale eisen dienen te voldoen. U moet dan denken aan paneeldeuren of speciaal lijstwerk. Met onze jarenlange ervaring richten wij ons op de tevredenheid bij u, de klant. Door met veel aandacht en op de juiste manier duurzame materialen te verwerken, zult u dan ook zien dat er een eindresultaat wordt neergezet naar uw tevredenheid.
Tevens verzorgen wij het afstellen of vervangen van bestaande draaikiep systemen. Hierbij moet u ook denken aan onderdelen van deze systemen.
Ook kijken en luisteren we altijd mee met onze klanten. De volgende 5 punten staan bij ons hoog in het vaandel:
• Goed Advies
• Vakmanschap
• Kwaliteit
• Service
• Garantie
Wij luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden. Als erkend 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij streven ernaar om voor u tot het uiterste te gaan. Wij staan voor ouderwetse vakmanschap, service, garantie, maar ook voor een eerlijk en goed advies.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar onze diensten, neemt u dan vrijblijvend eens contact met ons op.

Aanbiedingen

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
07:30 - 16:30
Dinsdag
07:30 - 16:30
Woensdag
07:30 - 16:30
Donderdag
07:30 - 16:30
Vrijdag
07:30 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten
Neonweg 196
1362 AE, ALMERE

Vragen aan Timmer- en trappenbedrijf van Kooten