Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen.
Gemiddeld wordt Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen met een 0 beoordeeld.
Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen
Weerdingerkanaal Nz 3
7831 HA, Nieuw-Weerdinge

Vragen aan Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen