Topshelf Parket

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 102 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98%
Tevreden
2%
Ontevreden
0%

Topshelf Parket
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Topshelf Parket is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Topshelf Parket te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Topshelf Parket heeft 102 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Topshelf Parket.
Gemiddeld wordt Topshelf Parket met een 9,5 beoordeeld.
Topshelf Parket heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Topshelf Parket

Op zoek naar dé perfecte vloer?
Dan bent u bij Topshelf Parket aan het juiste adres!

Kom eens een kijkje nemen in onze ruime showroom in Meerssen, u zal zich hier direct thuis voelen. We presenteren hier meer dan honderd parket varianten in diverse houtsoorten en patronen en u kunt daardoor ongestoord kennis maken met de ongekende mogelijkheden van parket, zoals de kleur, de uitstraling, het verouderen van het hout en het legpatroon van uw vloer.

Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag. Wellicht komen we samen tot ideeën, die nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wensen. Ons klantgericht advies is gratis en aarzel niet om vragen te stellen. Het is beter om 10 keer meer bij ons aan te kloppen, dan met onbeantwoorde vragen te blijven zitten.

We maken graag tijd voor u!
Topshelf Parket levert echt maatwerk, dat is wat ons onderscheidt. We kunnen uw huis van boven tot beneden aanpakken, inclusief de trap. Daarnaast zijn we expert in schadeherstel en doen we veel op het gebied van de combinatie parket en vloerverwarming. En alles met liefde voor dit mooie ambacht.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een vloer of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren, bekijk dan onze reviews.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Topshelf Parket
Weerterveld 13
6231 NC, MEERSSEN

Vragen aan Topshelf Parket