Urban E-bikes

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 90 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
6,7%

Urban E-bikes
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Urban E-bikes is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Urban E-bikes te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Urban E-bikes heeft 90 klantbeoordelingen verzameld.
90% is supertevreden, 3% is tevreden en 7% is ontevreden.
93.33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Urban E-bikes.
Gemiddeld wordt Urban E-bikes met een 8,9 beoordeeld.
Urban E-bikes heeft een NPS score van 83 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Urban E-bikes

U bent van harte welkom om langs te komen in één van onze e-bike stores in Amsterdam. Hier bekijkt u de elektrische fietsen in het echt en maakt u direct even een proefrit. Ook kunt u hier terecht voor reparatie en onderhoud, fietsverhuur of het inruilen van een scooter of e-bike.

Urban E-Bikes is dé e-bike specialist van Amsterdam en omstreken. Hoge kwaliteit fietsen vinden wij belangrijk. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en het onderhoud van elektrische fietsen van hoogwaardige premium merken zoals QWIC, Urban
Arrow, Riese & Müller, Lovens, Carqon en Super73. Onze e-bike specialisten geven u graag advies bij het vinden van de fiets die bij u past. Onze vakbekwame monteurs zijn specifiek opgeleid voor het onderhouden en repareren van e-bikes en volgen met regelmaat cursussen van onze leveranciers.

Accessoires
Maak uw elektrische fiets helemaal compleet met passende accessoires. Denk hierbij aan een helm voor extra veiligheid, een afdekzeil of een handige achterdrager. En vergeet de poncho natuurlijk niet. Droog op de plaats van bestemming aankomen is altijd prettig.

Elektrische fiets leasen
Wilt u liever een elektrische fiets leasen in plaats van kopen? Geen probleem. Bij Urban E-Bikes bieden we u de mogelijkheid om uw elektrische fiets per maand te betalen. Vooraf informeren we u over het maandbedrag, de rente en looptijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een afspraak maken is niet nodig. Zien we u snel?

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Urban E-bikes
Bilderdijkstraat 174-176
1053 LD, Amsterdam

Vragen aan Urban E-bikes