5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van Alphen OpenHaarden BV
Hillegondastraat 17a
3051 PA, ROTTERDAM (Hillegersberg)
06-52543403

Reviews van Van Alphen OpenHaarden BV


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Van Alphen OpenHaarden BV

100%
0%
0%

Van Alphen OpenHaarden BV beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Alphen OpenHaarden BV op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Van Alphen OpenHaarden BV

Als 5 sterrenspecialist staat vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit al 3 generaties lang bij ons hoog in het vaandel

We proberen u een indruk te geven over wat er zoal mogelijk is met Openhaarden en Kachels. U zult begrijpen dat er veel meer mogelijk is dan wij, of wie dan ook, u ooit kunnen laten zien. Iedere situatie is anders en maakt alle opdrachten uniek.

Natuurlijk worden er ook, buiten het maatwerk, standaard producten gebruikt, maar door de wens van de klant zal de uitvoering van de totale installatie altijd variëren. Is de Openhaard wellicht het zelfde, dan zal de afmeting of de plaats van het rookkanaal wel anders zijn. Welke uitvoering of opstelling u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw haard voldoet aan uw wensen en dat de haard geplaatst is met "liefde voor het vak". We bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie.

Dit kan bij ons in de showroom, maar zeker ook vrijblijvend bij u thuis. In alle gevallen kunt u rekenen op ons eerlijk en betrouwbaar advies! We horen het graag van u.

U kunt ons ook mobiel bereiken:
Mark: 06 20 32 32 40 Robert: 06 52 54 34 03

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Van Alphen OpenHaarden BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Alphen OpenHaarden BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Van Alphen OpenHaarden BV?

Vraag het de specialist