Van de Breevaart Keuken & Sanitair

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 37 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
91,9%
Tevreden
5,4%
Ontevreden
2,7%

Van de Breevaart Keuken & Sanitair
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van de Breevaart Keuken & Sanitair is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van de Breevaart Keuken & Sanitair te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van de Breevaart Keuken & Sanitair heeft 37 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 5% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.3% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van de Breevaart Keuken & Sanitair.
Gemiddeld wordt Van de Breevaart Keuken & Sanitair met een 9,1 beoordeeld.
Van de Breevaart Keuken & Sanitair heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van de Breevaart Keuken & Sanitair

U bent al mƩƩr dan 17 jaar van harte welkom!

Zoekt u een unieke keuken of badkamer die bij Ćŗ past? Die vindt u bij van de Breevaart! Wij creĆ«ren een unieke keuken of badkamer die als een jas om u heen valt. Origineel en creatief. Uw wensen en ideeĆ«n zijn leidraad voor een persoonlijk, individueel ontwerp dat bij u past. Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Halsteren onder de rook van Bergen op Zoom.

Kracht
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren niet alleen naar wat u zegt, maar doen daar ook iets mee. We gaan respectvol om met uw wensen en nemen graag de tijd voor u. Zowel in onze showroom als bij u thuis. In uw persoonlijke leefomgeving ontstaan soms nieuwe inzichten, die tot een beter ontwerp kunnen leiden. Ons advies is compleet en altijd op maat. Tot optimale tevredenheid. Wij leveren fabrieks- en handgemaakte keukens. Maar ook maatwerkinterieurs uit eigen werkplaats. Samen komen we tot een smaakvolle inrichting van uw leefomgeving!

Kwaliteit
Van de Breevaart Keuken & Sanitair streeft naar duurzaamheid. Dan is de keus voor topkwaliteit vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Van de scharnieren en ladesystemen tot en met het hout dat we gebruiken. Kwaliteit zie je ook terug in de keuze van de leveranciers en in onze werkwijze. Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten vormen de basis van onze kwaliteit. Zo bent u verzekerd van jarenlang kook- en woonplezier!

Service
Wij begeleiden, indien gewenst, het hele traject. Van ontwerp tot oplevering, van slopen tot inrichting. Daarbij houden wij de regie strak in handen. Wij ontzorgen graag zonder betuttelend te zijn. Ook na de oplevering blijven wij de punten op de i zetten.

Van de Breevaart Keuken & Sanitair is u graag van dienst!
Tot ziens.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Van de Breevaart Keuken & Sanitair
Canadaweg 12 a
4661 PZ, Halsteren

Vragen aan Van de Breevaart Keuken & Sanitair